Selam Kızlar Aranıza yenı katıldım evıme beklerım buyrun

Güzel bir evin var. İyi günlerde oturmanı dilerim.

sagol cnm

bayılldımmmmmm cokk guzel
gule gule oturunn :)

begendıgınıze sevındım kızlar

canım maşallah evn çok güzel, Allahım güle güle oturmayı nasip etsin inşallah :)) ayrıca bizlere böyle güzel evlr nasip etsin inşallah :-p ben daha bekarımda :)))

cnm cok sagol allahım sanada ıyı bır esss en guzellerınden yuva huzur ve saglık versınn ıns

Çok modern,ayrıntılar üzerinde epeyce durduğunuz belli,aydınlık ve güzel bir evin var cnm.Resimlerin devamını merakla bekliyorum.Antalya'dan Sevgilerimle

kızlar sagolun yaaaa cok modern degıl ama evımı sevıyorum encok dedıgın gıbı aydınlık olmasını resımlerın devamını gonderıcem cnmm

çok güzel cnm.ama salon perdelerinide görmek isterdim.fotolar az geldi.herşey harikaaakarikatürdeki sen ve eşin galiba çok şeker olmuş:)ayrıca şöminenin içindeki maşingaya bayıldım.çok eski sanırım.kahve içmeye geliriz artık:)

evt cnm karıkaturdekıler bızız sagoll
beklerım cnm buyrun gelın sıze kışın kahve yaparımmm eb yakın zamanda yenı resımlerıde eklerım cnm perdelerımıde cekerımm

nice 6 senelere canım çok hoş evin zevkini sevdim.

sgl cnm temennın ıcın

banyodaki siyah fayanslara bayildim, bende siyah yaptircam:) lavabonuzda cok sirin. güle güle oturun

güle güle mutlulukla otura.s.:nazar: allah bu mutlu yuvayı sağlıklı evlatlarla doldurur inşallahopuyorumnanaktan

bayıldım canım benim evine maşallah allahım hep o evden kahkaha sesleri duyulmayı nasip etsin :nazar: opuyorumnanaktan

evinize ve en önemlisi sizin bu denli zevkli olmanıza bayıldım.insanın güzel evler görünce yeni bir ev kurası geliyor kaydirigubbakcemile3

Gerçekten çok güzel bir evin var canım.Allah nice nice 6 seneler yaşatsın bu şirin ve sıcak evinizde...

eviniz çok güzel hep gülerek oturun a.s.evimi ve eşyalarımı kısmet olursa kısa süre sonra değiştireceğim evini hemen bilgisayarıma attım örnek olsun diye siyah ,beyaz ,kırmızı favorimdir zaten şimdiden mutfak eşyalarımı buna göre alıyorum bide bebişlerimiz olurda inşallah tam olur:çok üzgünüm:

Aramıza hoşgeldiniz,bizde evinize sanaldan da olsa konuk olarak hoş bulduk..yerimseniben:nazar:

banyodaki siyah fayanslara bayildim, bende siyah yaptircam:) lavabonuzda cok sirin. güle güle oturun

güle güle mutlulukla otura.s.:nazar: allah bu mutlu yuvayı sağlıklı evlatlarla doldurur inşallahopuyorumnanaktan

bayıldım canım benim evine maşallah allahım hep o evden kahkaha sesleri duyulmayı nasip etsin :nazar: opuyorumnanaktan

evin çok güzelmiş
güle güle otur huzurla inş.

evinize ve en önemlisi sizin bu denli zevkli olmanıza bayıldım.insanın güzel evler görünce yeni bir ev kurası geliyor kaydirigubbakcemile3

bayılımmmmmm yaaaa çok güzel

eviniz çok güzel hep gülerek oturun a.s.evimi ve eşyalarımı kısmet olursa kısa süre sonra değiştireceğim evini hemen bilgisayarıma attım örnek olsun diye siyah ,beyaz ,kırmızı favorimdir zaten şimdiden mutfak eşyalarımı buna göre alıyorum bide bebişlerimiz olurda inşallah tam olur:çok üzgünüm:

KIZLAR çok tşk ederım allahım herkesı evınde sağlıkla huzurla yaşatmayı nasıp etsın ınsallah

cnm evt bende kırmızıyı severım ama sadece bnyomda kullandım yoksa cabuk sıkılırım o yuzden

dedıgın gıbı ınsallah bebeğimizde olur benım tek eksıgım ooooo:1no2:

çok güzel bir ev.
huzurla oturun inşallh..
şöminenin üstündeki karikaturlerinize bayıldımmmmmmmm

evine bayıldım özellikle duvar kağıtlarına ve banyodaki renk uyumuna sağlıkla huzurla uzun yıllar oturmak nasip etsin Allah:nazar:

Canım evin çok güzel güle güle oturun.

evin çok güzel ama özellikle banyona bayıldım,güle güle otur canım,kısa süre sonra bebişinde katılır inşallah aranıza:))

vauuww çok hoşmuş gerçekten.. özelliklede banyoya bayıldımm nedir o aynalar öyle mübarek banyo değil misafir odasıkaydirigubbakcemile3 şaka bi yana gerçekten çok güzel eşyalarınız.. huzurla oturun

Back
X