- Konu Sahibi Bendeniz07
-
- #2.301
Testte ne çıktı?Hadi gözün Aydın canım
Benim hala gelen giden yok
Gelse de bende başlasam sizle beraber
DR a gittik tekrar gebelik testi yaptı
İki ay sonda rahim filmi ve ameliyat dedi adet olsam da en azından bu iki ayı değerlendirsem diyorum bende
Testim yine negatifTestte ne çıktı?
Ameliyat ne için?
Geçmiş olsun cnm.Testim yine negatif
İlk test 1.20 di şimdi 0.1
Ameliyat kistler için ve rahim şeklin törpülenecek mil canım
Bunu bende yapmıştım daha önce.Kızlar şimdi çörekotu bal tarcın kürü tam olarak ne için tüketiliyor adet düzensizliği mi kola
y hamile kalmak mı
Henüz bisey olmamış gibi daha canımKızlar ayın 12 sinde başladım ovulaston testine regl in 12. Günü oluyor bugun silikleşti bu ne demek biliyor musunuz yorumlar mısınız lütfen :) :)
Ama neden tek çizgi olmaya başladı ki silikleşti anlamadım silikleşince ne demek oluyorHenüz bisey olmamış gibi daha canım
Siliklesmesi yada silik çift çizgi çıkması negatif canım yumurtlama olması için bordo çift çizgi olması lazım ve t çizgisi c den bile koyu olması lazmAma neden tek çizgi olmaya başladı ki silikleşti anlamadım silikleşince ne demek oluyor
Tedirgin olcak bisey yok bende de oldu öle sana örnek atabilen istyrsanAma neden tek çizgi olmaya başladı ki silikleşti anlamadım silikleşince ne demek oluyor
Yorumun için çok teşekkürler canım En koyu günde denemek gerekiyor değil mi öncedinde de denemek gerekir miSiliklesmesi yada silik çift çizgi çıkması negatif canım yumurtlama olması için bordo çift çizgi olması lazım ve t çizgisi c den bile koyu olması lazm
Rica ederimm denemende sıkıntı olmaz koyu cift çizgi gördükten sonra siliklesinceye kadar ilşki olur hatta siliklesince de yani 3 4 5 gün değerlendirilcek hepYorumun için çok teşekkürler canım En koyu günde denemek gerekiyor değil mi öncedinde de denemek gerekir mi
Kızlar ayın 12 sinde başladım ovulaston testine regl in 12. Günü oluyor bugun silikleşti bu ne demek biliyor musunuz yorumlar mısınız lütfen :) :)
Henüz bisey olmamış gibi daha canım
yorumunun için Teşekkür ederim canım :) yalnız ilkini sabah 10 da 2. Sini akşam 5 de 3. Şükür akşam 6 bucukta yaptık belli o yüzden olduHerkeste cok koyu cikmayabiliyor canim sanki dun koyu bugun silik catlamis olabilir.. yaş onemli sivi alimin onemli
Ben de bordo hic gormedim mesela..
Yarin da bi yap ona gore belli olur gibi..
Simdi ben gunde 2 3 yapmadim canim. Ama silik cikarsa catlamis diyorum ben.. belli olur ya bir iki gune.yorumunun için Teşekkür ederim canım :) yalnız ilkini sabah 10 da 2. Sini akşam 5 de 3. Şükür akşam 6 bucukta yaptık belli o yüzden oldu1 saat sonra tekrar yapayım diyorum yarında yaparsam ve silik çıkarsa çatlamış değil mi :)
Teşekkür ederim inşallah olumlu sonuç verir ama bence sanki yumurtam olgulaşmadıSimdi ben gunde 2 3 yapmadim canim. Ama silik cikarsa catlamis diyorum ben.. belli olur ya bir iki gune.
Yeni sayfa açmaya karar verdik mi kuzm
Yani herkes uyar dedi sanirim.Yeni sayfa açmaya karar verdik mi kuzm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?