6.haftaya girmek üzereyim adetim den 2 hafta geçmek üzere, tüm hamilelik belirtilerini yaşıyorum.Ama kanda ve idararda hala çıkmadı, ama progesteron testinde yükselme oldu ilk yaptırdığimda 0.230 du şimdi 6.65 oldu.Sizce hamilemiyim?
olabilir aynı arkaadşımınkide böle olduu kanda negatiftiii tedavi ğörüodu çokkk üzüldüü.sonra birkaçğün sonraa pozitiff olduu.arkadasımınkii hormonlarında sorun vardı
Ben varım.ama benim adetime 10gün vardı progesteron ve beta yaptırdım beta hcg negatif çıktı ama progesteron 42.84 çıktı ben cok tedirgin oldum çünkü referans aralığı çok düşük.ama bende çook yüksek çıktı netten araştırdım hamılelerde yüksek çıkarmış belirtilerimde vardı aslında kasık ağrısı hatta o derecekı karnımı tutarak yürüyodum.yorgunluk uyku gögüslerimin acısı en ufak seye aglamam falan belim agrıdı başım agrıdı ama 8ay hamıle kalamayınca umutlanmak istemedim.adetime 3gün vardı evde ovülasyon testi yaptım eger hamıleysen adete yakın cıft cıZgı cıkar dıye okumustum dur bı deneyım dedım cıft cizgi çıktı yine umutlanmadım adetıme 2gun kala nasılsa negatıf dıyerek sabah ilk idrrimla gebelik testi yaptım hemde yanlış sonuc verıyo sakın almayın denen bebetime marka testle.negatife alıştımya bakmdım bile içeri gittim su içtim çayı ocaga koydum kac dk sonra bi baktım cift cizgi şok oldum hsraneye gittim beta 211 çıktı 4haftalık hamıleydım şükürler olsun Rabbım isteyen herkeseee bu duyguyu nasıb etsınn inşallahh
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi