selam kızlar yine umutsuzum yine size sığındım

3simay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2007
129
0
96
44
Sakarya
selam kızlar uzun süredir izindeydim sizleri takip edemedim.
şimdi takip ettim hamişlerimiz var ALLAHım hepsine hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.:1hug:
kızlar ben yine umutsuzluğa düştüm çevremde birsürü hamiş var onlar adına çok mutluyum ama ben başaramıyorum.olanıda içimde tutamıyorum.senağlama
eğer bu yaşadıklarımız sabrımızı sınamak içinse ALLAHtan gelen herşeye şükür.hakkımızda hayırlısını dilerim.
ama ne zaman bir bebeği kucaklasam içim en derinlerden acıyor.o melek gibi uyurken ,mis kokusunu içime çekiyorum ve daha çok yıkılıyorum çünki o dünya güzeli varlık benim değil.en acısıda banada nasip olacakmı bilmiyorum?:çok üzgünüm:

Simay cım üzülme canım ya,bak senin gibi o kadar çok insan varki,bende öyle düşünüyorum bazen.Ama Allah'u tealanın yaptığında vardır bir hikmet diyelim.Bende yaklaşık bir senedir istiyorum,bir tane düşük oldu.Ne yapalım elden bişey gelmiyor,mümkün olduğunca bu süre zarfında güçlü olmak lazım,sağlam durmak lazım.Allah yardımcımız olsun.İnşallah bizlerede nasip olacak değil mi?

simay canım bende dün hastalandım kacgundür damla damla geliyodu bi ümit dedim ama gene olma sıkıldım ama napayım dedim olucaksa hiçbi zaman böyle mutsuzmu geçiricem bi ömür günlerimi diyip sokaklara attımkendimi sen dinlenmedesin belki bu sırada kalıverirsin neler duyuyoz kac tüp deniyolar sonra kendiliğinden oluveriyo beklicez sabretcez dediğin gibi bizimde kaderimizde bu varmış arkadaşım napalım daha kötüde olabilirdi dimi canım

Hepimiz yaşıyoruz bu psikolojiyi Şimaycım.Seni çok iyi anlıyorum.Allah bizlere tez zamnda meleklerimizi koklamayı nasip etsin.Ben çok özledim bebişimin kokusunu.
Sabırlı, güçlü olmalıyız gelecek bebeğimiz az kaldı....

aaahhh kızlar aynı şeyleri bende düşünüyorum, bende ikinci aşılamamı olcam ama bir türlü regl olamadım stresten 9 da olamam gerekirdi olamadı ama test de yaapamıyorum böyle biraz umutla kalayım istiyorum ama benim bu düzensiz adet kanamaları beni mahvetti her ay böyle hayal kırıklığı. ALLAH hepimize tez zaman da inşallah bebişlerimize kavuşturur dualarım herkese.

Ben Anne Olmaliyim çünki Içim Sevgi Ve Umut Dolu.
Ben Anne Olmaliyim çünki Varimi Yoğumu Ona Döktüm.
Ben Anne Olmaliyim çünki Olmayan Yavrum Için Gözyaşi Döküyorum.
Ben Anne Olmaliyim çünki Allah Beni Bunun Için Yaratti öyle Olmasaydi Bu Içimde Yanan Ateşin Adi Evlat Olmazdi.

Çok haklısın ve inşallah olacaksın Allah gönlüne göre versin inşallah, inşallah, inşallaha.s.

Canim 3simay Yazilarin Beni Inanki çok Derinden Etkiledi Hepimiz Senle Ayni Duygulari Yaşamaktayiz.neden Ve Niçin Ben Sorularini Okadar çok Kendime Sordum Ki Artik Kafama Kazindi.hergün Internetimde Belki Yeni Bi Tedavi Yeni Bir Umut Var Diye Araştirma Yapiyorum Bunlarin Hepsi Ne Için Evlet Sahibi Olmak Için.annem Herzaman Kocamin Yeri Ayri Ama Evladim Denince Akan Sular Durur Derdi Inşallah Allahim Bizede Bu Duyguyu Tatmayi Nasipeder.yaradan Sevdiği Kularina Aci çektirirmiş Bu Yüzden Herşey Allahtandir Bizlerin Tek Yapa Bileceği Dua Etmektir.allahim Inşallah Hepimize Anne Olmayi Nasip Eder.

Canlarim sizlerin neler hissettiginizi iyi biliyorum...biz 4 kere tüp bebek yaptik her birinde ayri bir YIKIm ya$adim..sagligim psikolojim bozuldu senağlama
bebek kiyafetlerine sarilip agladigim günleri çok ya$adim,rüyamda hep bebegimin oldugunu görüyorum gerçek olamasada bunu sadece rüyamda hissedebiliyorum..tedaviyide biraktim ara verdik ama tekrar ba$layacagimi sanmiyorum..Rabbim isteyen herkese nasip etsin Rabbim kimsenin çabasini bo$a cikarmasin ve her$eyin hayirlisini versin a.s.

gerçekten çok zor bi durum her seferinde umutlanıp sonra umudunun boşa çıkması ama yaşın daha genç bence imkanın varsa böyle küsüp köşeye çekilme derim, güzel şeyler hep zorlukla elde edilir, sonra etkilenmemek adına çok fazla ümit bağlayarak yapma tedavilerini ama vazda geçme bence, çünkü 10 hatta daha fazla denemede olanlar var, hemde 30 yaşından sonra senin en azından genç olmanın verdiği bi avantajın var diye düşünüyorum. Gerçi inşallah bi sürpriz yapar kendiliğinden olur gerek kalmaz, inşallah dolar kucağın

inşallah bizlerinde beklediği o güzel gün gelecek.bebişlerimize kavuşacağız.
ümidimizi kaybetmemeli,dua etmeliyiz.
rabbim bekleyen,isteyen, dileyen herkesi, hepimizi,en kısa zamanda bebişleirine kavuştursun inşallah.

kızlar allah herkesin yardımcısı olur inşallah.isyan etmiyorum ama zaman zaman niye diyorum.allah kimseyi bununla cezalandırmasın.banimde 3yıl oldu sadece 6ay hap tedavi gördüm şuan aşılama olacak onu bekliyorum fakat inanın bütün umutlarım bitmiş durumda.bu konuda herşeyi üzerime alınır oldum.birisi yanımda çocuğunu sevdiği zaman sinir oluyorum saçma bişi biliyorum ama bana karşı yapılıyomuş gibi geliyor.biliyorum değil ama.......ne diyelim sabır..elden bişi gelmiyor

hepinize desteğiniz için ayrı ayrı teşekkür ederim.
şu sıralar morelim çok bozuk umutsuzlığum ondan.ama ufacık bir ihtimal benim umutlarımın yeniden yeşermesini sağlayacaktır.
birde ALLAHA olan inancım yüzünden asla vazgeçmek istemiyorum.o çok büyük,ona açılan ellerimizi,edilen dualarımızı duyuyor görüyor.sadece sabır
ve hakkımızda hayırlısı

canım allah nasip eder sanada mis kokulu bir bebiş dua et ümidini kaybetme bazen olur böle insanın duygusallığı ve ümitsizliği tutar tedavilerden çalışmalardan ve negatif sonuçlardan bunalırız ama allah her derdin devasını da verir merak etme zamanı gelicek elbet sen allahtan iste verir mutlakaa

3yıllık evliyim eşimde kilinefter senduromu var 500kşde bir görülen hastalık dogustan ve azosperm tüp bebek denemek icin sperm bulma şansımız %30 bulunsa bıle aynı hastalık ondada olma olası yüksek anne olanlara bakamıyorum cok zor eşimde bosanmak ıstedi elimi tutmak yerine yalnız bıraktı rabbım sınıyor pest etmek yok güclü olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…