Ben Anne Olmaliyim çünki Içim Sevgi Ve Umut Dolu.
Ben Anne Olmaliyim çünki Varimi Yoğumu Ona Döktüm.
Ben Anne Olmaliyim çünki Olmayan Yavrum Için Gözyaşi Döküyorum.
Ben Anne Olmaliyim çünki Allah Beni Bunun Için Yaratti öyle Olmasaydi Bu Içimde Yanan Ateşin Adi Evlat Olmazdi.
Canlarim sizlerin neler hissettiginizi iyi biliyorum...biz 4 kere tüp bebek yaptik her birinde ayri bir YIKIm ya$adim..sagligim psikolojim bozuldu senağlama
bebek kiyafetlerine sarilip agladigim günleri çok ya$adim,rüyamda hep bebegimin oldugunu görüyorum gerçek olamasada bunu sadece rüyamda hissedebiliyorum..tedaviyide biraktim ara verdik ama tekrar ba$layacagimi sanmiyorum..Rabbim isteyen herkese nasip etsin Rabbim kimsenin çabasini bo$a cikarmasin ve her$eyin hayirlisini versin a.s.
selam kızlar uzun süredir izindeydim sizleri takip edemedim.
şimdi takip ettim hamişlerimiz var ALLAHım hepsine hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.:1hug:
kızlar ben yine umutsuzluğa düştüm çevremde birsürü hamiş var onlar adına çok mutluyum ama ben başaramıyorum.olanıda içimde tutamıyorum.senağlama
eğer bu yaşadıklarımız sabrımızı sınamak içinse ALLAHtan gelen herşeye şükür.hakkımızda hayırlısını dilerim.
ama ne zaman bir bebeği kucaklasam içim en derinlerden acıyor.o melek gibi uyurken ,mis kokusunu içime çekiyorum ve daha çok yıkılıyorum çünki o dünya güzeli varlık benim değil.en acısıda banada nasip olacakmı bilmiyorum?:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?