- 19 Ekim 2016
- 40
- 9
- 1
- 29
- Konu Sahibi Sebine Huseynova
-
allah baska dert vermesin.buyuk burunlu bebek neredeyse hiç görmedim burun asıl şeklini ergenlikte alıyor bakıyorsun birden buyumuş.çok kötü durursa ameliyat olur .ne sorunlar var ne dertler biraz şükür biraz birazcık bile yeterYa kizlar dun doktora gitdim 7 aylik hamileyim bebegimin kontroli icin ultrasonada kontrol etdirdik wukur her sey iyi ama bebegimin burnu büyuk cok kotu oldum dogdugum zamandami kocaman burunlama dogacak? bebegin fotorafini goren herkes vay cok buyuk burni var dedi buda beni cok etkiledii((( agkamayim deye zor tutuyom.kendim (( herkes aley kecer gibi uzdu beni:bu bir anormalig ola bilirmi sizce
Ya kizlar dun doktora gitdim 7 aylik hamileyim bebegimin kontroli icin ultrasonada kontrol etdirdik wukur her sey iyi ama bebegimin burnu büyuk cok kotu oldum dogdugum zamandami kocaman burunlama dogacak? bebegin fotorafini goren herkes vay cok buyuk burni var dedi buda beni cok etkiledii((( agkamayim deye zor tutuyom.kendim (( herkes aley kecer gibi uzdu beni:bu bir anormalig ola bilirmi sizce
Fotorafina ata bilirim bakmaniz icin beni en cok uzen akrkadaslarim yakinlarimin dalga kecmesiyok artık ya röntgen resmnden nasıl anladınız bunu. benmde yiğenmn burnu büyük gibi duruyordu ama cocuk dogdu fındık kdr burnu vardı.
ne kadar kendine guvensizsn başka bir kusuru olsa ne yapacaksın çöpe mi atacaksınFotorafina ata bilirim bakmaniz icin beni en cok uzen akrkadaslarim yakinlarimin dalga kecmesi
Ya kizlar dun doktora gitdim 7 aylik hamileyim bebegimin kontroli icin ultrasonada kontrol etdirdik wukur her sey iyi ama bebegimin burnu büyuk cok kotu oldum dogdugum zamandami kocaman burunlama dogacak? bebegin fotorafini goren herkes vay cok buyuk burnu var dedi buda beni cok etkiledii((( aglamayim deye zor tutuyom.kendim (( herkes aley kecer gibi uzdu beni:bu bir anormalig ola bilirmi sizce?
Attığınız resimden ben bebeğinizi zor seçtim bırak burnunu ortada büyük görünen burun bile yok ortada.
.canim ya ben her seydem cok cabuk etkileniyorum dalga gecmeleri cok uzdu beni yoksa hic kafa takmamiwdim bakin bebegimin fotorafina diye bakib bir anda gulmeye basladilar ha ha batlican burun diyeAhhh canim ahhh benimde eltim ultrason kagitlarina bakip ayyyy kızının burnu kocaman olacak ayyy dedi...uzman sanki hasbam ....bende olsun rabbimin hediyesi demistim..
Kizimin findik gibi burnu var masallah anasi gibi..)) yani sen o laflara bakmaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?