selam kizlar

burnu büyük olsa sevmeyecek misiniz?

o ultrason resimlerini birşeye benzetemeyen bir benim sanırım..
burnunun büyük olduğuna kadar nasıl görüyor millet hayret doğrusu..
ultrason görüntülerinde yüzünde koca koca çukurlar da oluyor ona ne diyorsun bebekler öyle mi doğuyor

Ilk defa boyle bir sey duydum. Yok artik. Hic goren var mi bir bebegin kucuck suratinda hokka kadar burnu oldugunu. Yapmayin Allah aşkına. Size takiliyorlar. Birde o ultrasondan nasıl burnunu gordunuz. Orda siyahlik bir sey gorup aa burnu demislerdir. Bebegin erkek mi ? Sende yok burnu degil pipisi deyiverseydin :)
Duygusalliktan ne yapacagini sasirmissin.

Diyelim ki burnu büyük oldu ne yapacaksın?Dogurmaktan vazmigececeksin?Ne anneler var hamileyken bebeğinin eli yada ayağının eksik olduğunu bildiği halde yada down sendromlu yada genetik başka bir hastalık olduğunu bildiği halde şikayet edip ağlamadan cesurca doğuran ve bundan da büyük gurur duyan..
Bebeğin burnuna değil kendi annelik hislerine odaklan.

Allh aşkına biri bana bebeğin burnunu göstersin siz bence dert arıyorsunuz kendinize hamilelikte hormonları fazla abartıyoruz biz

Yaw tövbe tövbeee yat kalk allah sana

sağlıkli evlat veriyo diye dua et daha

kucagına almadan bebegin burnuyla dertte kalmakta nedir

Yahu daha gelisimi bitmemis bebegin...

Ustelik yok oyle bisey gayet normal bir burun...

Onu soyleyene deyin ki olsun burnu buyuk olsa bile benim cocugum uzerine vazife olmayan seye sokmaz burnunu.

Hayatında ultrason görmemiş kişilere acayip gelmiş olabilir.Bu ne ya demişlerdir.Alınmayın,üzülecek bir şey değil.

Tüh teknolojinin ilerlemesi de kötü be
Şimdi burnunun büyük olup olmadığını doğana kadar bilmeyecektiniz ama doğmadan öğrendiniz iyice dert olacak size....
Büyük burun ne kadar büyük allah aşkına bebekler minnacık zaten....

Hiç büyük burunlu bebek görmedim. Hem o yampiri yumpiri fotoğraftan nasıl anladılar

Doğduğunda sen de görüceksin burnunun fındık kadar olduğunu

Umarım sağlıkla kucağına alırsın

onlar önce ayna karşısınageçip kendi kusurlarıyla dalga geçsinler.doğmamış meleğin burnuyla dalga geçebilecek kadar kötü kalbe sahip insanlar allah ıslah etsin.siz de bunların lafına bakıp kendinizi üzmeyin ne olursa olsun sizin evladınız burnu büyük diye ve ya çirkin diye ona sevginiz mi azalacak sizin için eminim her zaman dünyanın en güzel bebeği olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…