- 12 Kasım 2015
- 989
- 1.886
- 113
- Konu Sahibi Sebine Huseynova
-
burnu büyük olsa sevmeyecek misiniz?Ya kizlar dun doktora gitdim 7 aylik hamileyim bebegimin kontroli icin ultrasonada kontrol etdirdik wukur her sey iyi ama bebegimin burnu büyuk cok kotu oldum dogdugum zamandami kocaman burunlama dogacak? bebegin fotorafini goren herkes vay cok buyuk burnu var dedi buda beni cok etkiledii((( aglamayim deye zor tutuyom.kendim (( herkes aley kecer gibi uzdu beni:bu bir anormalig ola bilirmi sizce?
aman insanlar takılıyordur size üzülmeyin cidden emn olun fındık kdr burnu olur.Fotorafina ata bilirim bakmaniz icin beni en cok uzen akrkadaslarim yakinlarimin dalga kecmesi
Sevicem tabikide neden sevmeyim ki canimdan bi parca ama uzuldum sadece aley etdikleri icinburnu büyük olsa sevmeyecek misiniz?
O alay edenler kendilerine baksınlarSevicem tabikide neden sevmeyim ki canimdan bi parca ama uzuldum sadece aley etdikleri icin
ultrason görüntülerinde yüzünde koca koca çukurlar da oluyor ona ne diyorsun bebekler öyle mi doğuyoro ultrason resimlerini birşeye benzetemeyen bir benim sanırım..
burnunun büyük olduğuna kadar nasıl görüyor millet hayret doğrusu..
bence alay etmemişlerdir sen alınmışsın sadece komiklik yapmışlardırSevicem tabikide neden sevmeyim ki canimdan bi parca ama uzuldum sadece aley etdikleri icin
ultrason görüntülerinde yüzünde koca koca çukurlar da oluyor ona ne diyorsun bebekler öyle mi doğuyor
3 boyutlu goruntulerden bahsediyorumbugün herkeste bir okuduğunu anlamama bir kendini ifade edememe sorunu var hayır olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?