selam kizlar

Ultrason fotoğrafları öyle oluyo zaten...bende ultrasonda bebeğimin burnunu büyük gördum ama sağlikli olsunlar da bunlar hiç önemli değil ben bebeğimin koca burnunu yerim..

.canim ya ben her seydem cok cabuk etkileniyorum dalga gecmeleri cok uzdu beni yoksa hic kafa takmamiwdim bakin bebegimin fotorafina diye bakib bir anda gulmeye basladilar ha ha batlican burun diye
Aynisi banada yapıldı...dogduu ayyy bu cok beyaz benim kızlarım kara demeye basladi..ben dedim olsun esmer cocuklarda cok guzeldir dedim oyle takilma ne yapacaksin insanoglu konusur....simdi de ayy kizin cok guzel demeye basladi hee anasina cekmis diyorum....)

Allah sağlıklı bir evlat nasip etmiş. Burnunu falan dert etmek yerine şükretseniz keşke. Allah başka dert vermesin.

Bebeğinle dalga geçenler, dönsünler totolarıyla dalga geçsinler.
O resimden nasıl anlamışlar.
Ne kadar kendini bilmez insanlar var.

Buyuk burnu oldugunu sanmıyorum doktor oyle mı soyledı?

Milyar tane hastalık var, genetik kusur var, çaresiz tedavisiz bir suru dogum oncesi/sonrası anormalisi varken DOĞMAMIŞ ve sağlıklı doğacağı muallak olan bebeğin burun boyutuna takılmaktan ziyade kontrollerinizde bebeğin gelişiminin sağlık durumunun iyi oldugu detayına sevinmelisiniz. Gercekten nankörlük ve şükürsüzlük cünkü bu.

Ya Arkadasla tesekkur ederim size ya eynen soylediyiniz gib Rabbim baska bi dert vermesin cahilik etdim kotu oldum ama hic kafama takmamaliydim birazda suc bende onlarin sozunden cabuk etkilendim

soylediyim gibi cabuk etkilenen biriyim ben doctordan ciktigimda sevinerek ciktim hic fotorafa takilmadim bile sadece kizlar sordu ya lutfen fotorafini goster diye bende gosterdim ve hepsi bir anda gulduler dalga gecdiler bir anne adayi olarak beni kotu etkiledi

doctorum burnu ile ilgili hic bisey soylemedi
Öyle olsaydı soylerdı dıye dusunuyorum hem bunun ıcın kendını uzmeye deger mı ?
Ayrıca ben hıc mınıcık bebeklerın buyuk burnu oldugunu gormedım olursa sonradan olur annesı hem benımde burnum hıcte kucuk sayılmaz

Yahu sağlıklı diye şükretmiyorsunuz da burnuna mı üzülüyorsunuz hayret bir şey.
Dalga geçenler aynaya baksın kendiyle dalga geçsin.

Yani şurda doğmamış bebeğinin burnu büyük diye dertlenip konusuda açıldıya daha da sırtı yere gelmez bdv nin

Konu sahibi ultrasonda zaten bebek bile kocaman görünür.Azcık şükretmesini bilin....

Siz ne kadar çirkinseniz o da o kadar çirkin olacak. oturup kendinize üzülün, daha doğmamış bebeğinizin burnuna kafayı takacağınıza

Cok sukur saglikli, neden buruna takiliyorsunuz ki? Buyukse buyuk Allah oyle vermis sonucta. Begenmezse yasi uygun olunca operasyonla kucultturur. Takmayin bu kadar, tek derdiniz o olsun. :)

kim bu herkes dediğin dengesiz cahil insancık grubu?
İyimisiniz siz hepiniz Allah aşkına.
Ultrason resiminiden çıkarımlar yapıp dertleneni de ilk kez gördüm şaşkınım.
Henüz bebeğin gelişim aşamasında farkındaysan.
Daha tamamlaması gereken haftaları var.
Söylemeye bile gerek yok ta yine de söyleyeyim sağlığı yerinde olsun da gerisi boş
hatta deli saçması kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…