- Konu Sahibi Sebine Huseynova
-
Aynisi banada yapıldı...dogduu ayyy bu cok beyaz benim kızlarım kara demeye basladi..ben dedim olsun esmer cocuklarda cok guzeldir dedim oyle takilma ne yapacaksin insanoglu konusur....simdi de ayy kizin cok guzel demeye basladi hee anasina cekmis diyorum.....canim ya ben her seydem cok cabuk etkileniyorum dalga gecmeleri cok uzdu beni yoksa hic kafa takmamiwdim bakin bebegimin fotorafina diye bakib bir anda gulmeye basladilar ha ha batlican burun diye
doctorum burnu ile ilgili hic bisey soylemediBuyuk burnu oldugunu sanmıyorum doktor oyle mı soyledı?
soylediyim gibi cabuk etkilenen biriyim ben doctordan ciktigimda sevinerek ciktim hic fotorafa takilmadim bile sadece kizlar sordu ya lutfen fotorafini goster diye bende gosterdim ve hepsi bir anda gulduler dalga gecdiler bir anne adayi olarak beni kotu etkilediMilyar tane hastalık var, genetik kusur var, çaresiz tedavisiz bir suru dogum oncesi/sonrası anormalisi varken DOĞMAMIŞ ve sağlıklı doğacağı muallak olan bebeğin burun boyutuna takılmaktan ziyade kontrollerinizde bebeğin gelişiminin sağlık durumunun iyi oldugu detayına sevinmelisiniz. Gercekten nankörlük ve şükürsüzlük cünkü bu.
Öyle olsaydı soylerdı dıye dusunuyorum hem bunun ıcın kendını uzmeye deger mı ?doctorum burnu ile ilgili hic bisey soylemedi
Nedenmis?fake kokusu alıyorum.
Milyar tane hastalık var, genetik kusur var, çaresiz tedavisiz bir suru dogum oncesi/sonrası anormalisi varken DOĞMAMIŞ ve sağlıklı doğacağı muallak olan bebeğin burun boyutuna takılmaktan ziyade kontrollerinizde bebeğin gelişiminin sağlık durumunun iyi oldugu detayına sevinmelisiniz. Gercekten nankörlük ve şükürsüzlük cünkü bu.
kim bu herkes dediğin dengesiz cahil insancık grubu?Ya kizlar dun doktora gitdim 7 aylik hamileyim bebegimin kontroli icin ultrasonada kontrol etdirdik wukur her sey iyi ama bebegimin burnu büyuk cok kotu oldum dogdugum zamandami kocaman burunlama dogacak? bebegin fotorafini goren herkes vay cok buyuk burnu var dedi buda beni cok etkiledii((( aglamayim deye zor tutuyom.kendim (( herkes aley kecer gibi uzdu beni:bu bir anormalig ola bilirmi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?