• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam yakışıklı!

• indir.webp

CCYA9faWAAAOmxi.jpg:large
    Uyuma bak yawwwww çok yagışdıkkk nirden bulabilirim bu yiğidi :confused::confused::confused:
[/QUOTE]

Fransa metrosundakiler uyyy. Bir tane sarışını çok beğendim fotosunun olduğu sayfayı kaybettim muhabbetinizi okuyacam diye geri de dönemedim o neydi öyle vay arkadaş çok beğendim abovv

Canim C cincikk hemde ne abbooovvvvv, calisamaz durumdayim su an. O degilde, okypete bize ne yapmaya calisiyor orasini anlamadim, yani bu simdi iyilikmi oluyor kötülükmü anlamadim.....
Alacagin olsun Oky`m....
Sevgili S shot , o soguk dus etkisi buz gibi geldi bana tüm pembe hayallerimi yiktin hain shot !
Time Traveler Time Traveler cok tesekkür ederim ikazin icin, baksana maksat gerceklere dönmemiz icinmi acaba ???
Bence bunlarin cok günahi varmis, Allah bunlari tas yapmis, tas !!!

olivia olivia ' m di mi ama yani çokk güzel adam. Okypete bizi yoldan çıkarmaya ant içmiş sanırım ki güzel adam zehirlenmesi yaşatıyor bize canım :kk77:

C cincikk evet sana hak veriyorum ve tarzini begendim. Aman kadesa kadesa görmesin vallahi onuda elinden alir ! Cok hirslidir bu konuda. Bende onunkini elinden almazsam banada olivia demesinler !
Canim kadesa kadesa sen hangisini begenmistim, bir göreyim bakiimmmm :KK45:

Dilerim rüyalarima girerler, bunlar !!! Allahim sen ne güzel seyler yaratirsin öyle ?

C cincikk evet sana hak veriyorum ve tarzini begendim. Aman kadesa kadesa görmesin vallahi onuda elinden alir ! Cok hirslidir bu konuda. Bende onunkini elinden almazsam banada olivia demesinler !
Canim kadesa kadesa sen hangisini begenmistim, bir göreyim bakiimmmm :KK45:
Ay yok canım kaptırmam sarışını kadesa kadesa ' ya. Anlamam dinlemem ben beğendim onu sen de al canım onunkini madem öyle

Adamlar kitap okuyor be hani bende kitap gibi kadınım yani oku oku bitmez allah ım neler diyorum ben hepsi fransız metro sunun suçu :D
Gözüm gönlüm ağzım açıldı aman tanrım didim :D

En çok dikkatimi çeken herkes aynı yere bakıyor ; telefona :)

Kizlar @Sephoraa MedCezir falan gelmeden kapalim hadin acele edin !!!

Back
X