Selam

ahahahs ne konular gordu bu kk
Birde yuksek muhendis bir hanim vardi bizi eziklemisti.
Hala travmadir o olay bende gece üryalarima bile giriyor
ayy evet yalnız benim aklımda "fetibör"e ek olarak "fötiför" söylemi de kalmış nedense. yani fötiför yazanı da görmüştüm bi yerde...

Genel yapilan hatalar vardir. "Beyenmek, herkez, yanliz" gibi...

Ama konu sahibi cok zorlamis. "De da" yi ayri yazmayi basarmis ama pasta yazamamis...

Trollugune yazik... bir firin ekmek yemen lazim daha ...

Kusrumu örtüp derdime derman olaydınız iyi olurdu. Bilsem doğrusu yazarım zaten. Bide beni kiminle karıştırdınız bilmiyorum. Neyse ben diyorum ya size sıkıldım artık çörekten pahadan milletin yağlı saçından . Gerçekten 9gün banyo yapmamak normal ama saçın yağlanmıyorsa. Bağzen yağlarında sorun değilde genel mağnada yağlanıyorsa sorun. ipadde yazıyorum bazıları düzeliyor

kız ne saçı 9 gün yıkanmayan insan teke gibi kokar saça gelene kadar öeh

Bak bak ipadi de var rutpesiz kugfor ciragi bastaci zelihanin, bagzen magna yazmayi da akil etti uyarilarimizdan sonra

Kiz haftaya liseler aciliyo, oglanlarla eglen kkda ne isin var senin

Peki, ustana sebebini sor, neyi eksik yaptığını öğren, kendini geliştir. Kaynanan çocuğuna bakıyor huysuzluklarını hoş gör. Çöreğin varmış zaten şükret.

Babuş iyi ki ipadın var bee.. Yoksa nasıl duzelticektin o yazını tabi hicbirimiz bi ipad olamadık. Kusurunu örtemedik. Hatanı düzeltemedik. Bize de yazıklar olsun beeee zeliha

Esin ne is yapiyor bilmiyorum maddi durumunuz faln nasil. Ayri bir eve cik derim. Belki zorlanacaksin parasal yonden ama kafan dinc olur

inş cnm yaa .s.s

He he "de" nin "dahi" anlamına geldiğinin farkındasın ama çalıştığın yerin "koğför" olduğunu sanıyorsun, yemezler

O fetibörlü 9 gün duş almayan kadının kim olduğunu biliyoruz da öğrenmeyenler de varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…