• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam

Gıs zelihaaaa gittin canım sıkıldı bak. Nabıyon? Kayınınla corek mi yabıyon? Sorularima hic cevab vermiyon amaaa... :KK50:

Bence ne yap biliyomusun. Cuk o kogforden bi bastaneye gir hem çörek ÖĞRENİRSİN hemde yaptigindan ebede goturursun evde yapmanada gerek kalmaz. Nasil fikir ama. Ayrıca kogfordeki gibi yukselemedim diye dusunmezsin. Yagli saclarla da ugrasmassun. Bununbi düşün. Özledik seni nerdesin

Hahaha :KK48: ben kaçırmışım bu konuyu yahu :oops: gün geçmiyor ki Bdv de bir fake konu daha ortalığa çıkmasın ama iyi oluyor keyfimiz yokken sayelerinde gülüyoruz :KK59::KK70:

Selam canlar. Benim derdim cok büyük
Burda bir koğförde çıraklık yapıyorum yıllardır çalışmama ramen rütpem artmatı bu benim çok zoruma gidiyor. Birde kayınanayla birlik yaşıyoruz . Her işi benden bekliyor. Sonucunda sadece haftada bir gün boşum ama büyük temizlik yapıyorum birde yavrum var 3yaşında hiç ilgilenmiyorum zaten kayınanama anne diyor. Çok zoruma gidiyor.her misafir gelcek olduğunda benden basta çörek yabmamı bekliyor. Bana mı güven besliyor bilmem.bazen kötü yapıyorum bir dahi yaptırmasın diye ama bu seferde rezil ediyor bu ne biçim şey böyle senin anan sana öretmedi mi diye.onun dışında Gerçi bu da benim hoşuma gidiyor demek ki çöreklerimi beğeniyor. Şimdi ben ne yabmalıyım?
kaynananın sana çörek börek poaça yaptırması hoşuna gitmesin,beğeniyor diye yaptırması degil muhim olan seni eşek bellemiş mecbur olarak görüyor..

Ben olsam yapmam...

sana iyi :KK57:puhaça:confused::KK53: (poğaça ) yapmalar canım .. :-):-)

bir türkçe sözlük al da ne nasıl yazılıyor öğren önce .. :KK39:

Konu sahte mi henüz bilmiyoruz, üyelik gerçeğe benziyor ama sizin yaptığınıza ne demeli?
Züleyha'yı bilemem ama isterseniz Mune var, çimdirmez banlar:KK59:

Konuya gerçek olduğunu varsayarak yorum yaparsanız sevinirim.

Bu da senin sınavın neydicen bacım,sabret.:KK69: (Bu cümleyi ancak böyle bir konuya yazabilirdim sanırım.)

Ben senin yerinde olsam çıraklığı bırakıp evden pasta börek yapma işine girerim.

Back
X