• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam

Hayir durun ikinci uyelik degil bu, altinci uyelik . :KK53: Yalniz ayni hatayi yine yapmis, insan hatalarindan ders alir biraz.:KK70: Kendini akilli sanan seker jocuk bugun git, yarin 7. uyelikle gel. :cool:

Birde kim selam diye konu acar ki. Gulme sebebimsin. :KK70:

Son düzenleme:
Şimdi ben ne yabmalıyım?

Yaptığın çörekleri kuaföre götürüp ustana ikram ediyorsun ustan bu hareketinden dolayı rütbeni yükseltip maaşını artıyor, aldığın parayla da Oktay Usta börek çörek tarif kitabını yanında da bir feminizm kitap alıp kaynananın önüne koyup "Bundan sonra çöreğini bu kitaptaki tarife göre kendin yap, arada da şu kitabı da oku.. Hamur açarken kadının toplumdaki yerini düşünürsün şapşal şey!!" diyip resti çek. Sonrası aydınlık, toz pembe.

O degil de calistigin yerin tabelasini falan arada oku bakalim ne yaziyor.

kuaforun rutbe verdigini de ilk kez duydum.
orkuaformusun tumkuafor mu?

Bugün gene izin günüm. Ve temizlik yabcam. Akşama misafir var hazırlık yabcam. Benim hayatım hep bi böyle olcakki yat kalk çörek yab. Kötü yabsamda bişey deyişmiyor bana çare bulun. Kayınanamda komşuya gitti kızımı alıb. Kayınım var evde

Back
X