Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ağda yapıyolar mıs bayan köğför ya :)))Kayınınla ne yabıyon kiz corek mi
Kayınım o kadar becerikli deyil. Becerese kayınanam yabtırmaz. Zeliha gelin yapsın der
fetıbörlü yu ekserı yapmazmısssAslında doru dediniz fetibörlü pastayı ekseri yapmam. Ama tadını çok severim. Tarif verirmisiz yabayım
sende onu çimdir kızzz cazgırlık yap birazİşbırakma eylemi yabsam kayınanam kolumu çimdirir mazallah nasıl yabayım
aynen benimde öyle gülmekten gözümden yaş geldiiSaatlerdir moralim bozuk, bdv'ye girmeyeyim daha da sıkmayayım canımı dedim. Ama şurda 3-5 sayfa okudum kendime geldim. Morelim sifıırdan yüze çıktı yeminlen.
Arada rolden çıkıveriyo yanlışlıkla ablası.Duydunuz mu "yapsın" dedi. Heyooooo....
corekten kayin da istemis olabilir :)Kayınınla niye yalnızsın kız zelihaaa
Duydunuz mu "yapsın" dedi. Heyooooo....
O yapsın demeyi öğrendi de sayesinde hepimiz yabsın demeye alıştık ne olacak![]()
Dusunsene butun forum yabsin gidsin falan diyor. O zaman kadinlar kulubu degil Gadinlar kulupu olur![]()
Allah senin iyiliğini versin...güldüm valla hemde kahkahayla:))Puhacayi ayaginla yogur zaten kv yiyecek saclari musterilere ver hatiralari olur boyayi ruloyla yapmayi denedin mi iyi yedirir hem daha kisa sureer boya yapman