• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam

Bugün gene izin günüm. Ve temizlik yabcam. Akşama misafir var hazırlık yabcam. Benim hayatım hep bi böyle olcakki yat kalk çörek yab. Kötü yabsamda bişey deyişmiyor bana çare bulun. Kayınanamda komşuya gitti kızımı alıb. Kayınım var evde

Bu kadar kendini yorma yazık sana evde yab işte yab nereye kadar.
bugün ki çöreklerin neli:KK53:

Bugün gene izin günüm. Ve temizlik yabcam. Akşama misafir var hazırlık yabcam. Benim hayatım hep bi böyle olcakki yat kalk çörek yab. Kötü yabsamda bişey deyişmiyor bana çare bulun. Kayınanamda komşuya gitti kızımı alıb. Kayınım var evde
:KK70::KK70::KK70:
Kız işin gücün yok mu senin
Valla buldum
KayInın yaBsın çörekleri:KK39:

Bugün bir değişiklik yab çörek değil fetibör yab en iyisi:KK45:

Forumda bir sürü hamile var (hepsine maşallah) ya birinin canı çekerse ne olcak o zaman:KK70:
Ayıp değil mi senin bu yaptığın çörek yaBcam diyorsun bize vermiyorsun:KK67:

Kayınınla niye yalnızsın kız zelihaaa

Bu sefer bir değişlik yap hamuru kayının yoğursun süs gibi oturacağına bir faydası olsun yengesigile

Ya bu konu kapanırsa,zeliha giderse ben baya üzülürüm :( kız zeliha iyi ki geldin. Gitme bak. Sen çörek yabmasan da olur anam. Boşver. :KK70::KK70:

ay cok guldum ya ıyıkı varsınız kızlar
zelıhaa gelın sende bgn ıs bırakma eylemı yap anacım baska caren yok :KK53:

Back
X