- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.575
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün gene izin günüm. Ve temizlik yabcam. Akşama misafir var hazırlık yabcam. Benim hayatım hep bi böyle olcakki yat kalk çörek yab. Kötü yabsamda bişey deyişmiyor bana çare bulun. Kayınanamda komşuya gitti kızımı alıb. Kayınım var evde
Bugün gene izin günüm. Ve temizlik yabcam. Akşama misafir var hazırlık yabcam. Benim hayatım hep bi böyle olcakki yat kalk çörek yab. Kötü yabsamda bişey deyişmiyor bana çare bulun. Kayınanamda komşuya gitti kızımı alıb. Kayınım var evde
Ama yani ben hem çörek hem de yerdeki saçları süpürmeyi sevemiyom. Bide ellerime boyayı hazırlarken hep renk bulaşık oluyor öyle puhAça yuğurmayı sevmiyom
O degil de calistigin yerin tabelasini falan arada oku bakalim ne yaziyor.
Aslında doru dediniz fetibörlü pastayı ekseri yapmam. Ama tadını çok severim. Tarif verirmisiz yabayımBugün bir değişiklik yab çörek değil fetibör yab en iyisi![]()
Kayınım o kadar becerikli deyil. Becerese kayınanam yabtırmaz. Zeliha gelin yapsın der
Kız işin gücün yok mu senin
Valla buldum
KayInın yaBsın çörekleri![]()
Aslında doru dediniz fetibörlü pastayı ekseri yapmam. Ama tadını çok severim. Tarif verirmisiz yabayım
Kayınımında buğün izin günü olduğundan yanlızızKayınınla niye yalnızsın kız zelihaaa
Kayınımında buğün izin günü olduğundan yanlızız
Ya bu konu kapanırsa,zeliha giderse ben baya üzülürümkız zeliha iyi ki geldin. Gitme bak. Sen çörek yabmasan da olur anam. Boşver.
![]()
Kayınımında buğün izin günü olduğundan yanlızız