• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam

Konuları arattım okurken aklıma Yıldız Tilbe geldi :confused:

Konuları arattım okurken aklıma Yıldız Tilbe geldi :confused:
Benim de bu geldi
jvkg9.webp

Arkadaşım yazdığını okumaya çalıştım, çeviremedim böyle bir konuşma dili yok ki sen nasıl yazıya döktün :)

hanımlar ;unutmayın ki güzel ülkemde çoğu insan okuma yazma bilmiyor özellikle bayanlar,,şanslı olanlar daha sonra halk eğitimde ders alıyor! belki de konu sahibi de böyledir..imla ve anlatım bozukluğuna ben de karşıyım ama bilmeyene değil mesela '' slm ,bgn bş old vs'' tarzı,ben bayanın pratikten iş sahibi olduğunu düşünüyorum 9 yaşlarında kuaför yanına verilmiş olabilir doğal olarakta yükselmesi gerekirken yükselmemekten şikayetçi..haftanın 1 günü izinli onda da kaynanası beklenti içinde..3 yaşında da bir çocuğu var ama anne çok yoğun olduğu için kopuk bir iletişimleri var ben bunu anladım..neden alay edildi çözemedim!

hanımlar ;unutmayın ki güzel ülkemde çoğu insan okuma yazma bilmiyor özellikle bayanlar,,şanslı olanlar daha sonra halk eğitimde ders alıyor! belki de konu sahibi de böyledir..imla ve anlatım bozukluğuna ben de karşıyım ama bilmeyene değil mesela '' slm ,bgn bş old vs'' tarzı,ben bayanın pratikten iş sahibi olduğunu düşünüyorum 9 yaşlarında kuaför yanına verilmiş olabilir doğal olarakta yükselmesi gerekirken yükselmemekten şikayetçi..haftanın 1 günü izinli onda da kaynanası beklenti içinde..3 yaşında da bir çocuğu var ama anne çok yoğun olduğu için kopuk bir iletişimleri var ben bunu anladım..neden alay edildi çözemedim!
Valla ben hesabın sahte olduğunu düşündüm. Tabi var öyle insanlar da bu arkadaş hiç de gerçek gibi değil. Bilinçli olarak uğraşılmış o yazıda.

katılıyorum

Selam canlar. Benim derdim cok büyük
Burda bir koğförde çıraklık yapıyorum yıllardır çalışmama ramen rütpem artmatı bu benim çok zoruma gidiyor. Birde kayınanayla birlik yaşıyoruz . Her işi benden bekliyor. Sonucunda sadece haftada bir gün boşum ama büyük temizlik yapıyorum birde yavrum var 3yaşında hiç ilgilenmiyorum zaten kayınanama anne diyor. Çok zoruma gidiyor.her misafir gelcek olduğunda benden basta çörek yabmamı bekliyor. Bana mı güven besliyor bilmem.bazen kötü yapıyorum bir dahi yaptırmasın diye ama bu seferde rezil ediyor bu ne biçim şey böyle senin anan sana öretmedi mi diye.onun dışında Gerçi bu da benim hoşuma gidiyor demek ki çöreklerimi beğeniyor. Şimdi ben ne yabmalıyım?

Malesef, çok zorlama, çok çakma bir ağız. Fake konunun bile bir adabı olur.
Ünsüz yumuşaması, malum "cevab veremedi" kalıbıyla ünlendi fakat zaten insanlar o şekilde konuştukları için öyle bir kural var. Ne kolay gelirse dil ona yönelir çünkü, yabmamı demek kolay olsa zaten hepimiz istisnasız öyle konuşur, öyle öğreniriz. Arada kaçanların sebebi neydi ki? Konuşma yazıya geçerken böyle yazılmaz. Çörek kelimesi, çöğrek diye sesletilirse ve yazılırsa kabul ederim, ama bir insan unutarak beğenmek yazıp pasta yazamazsa trollük için geçirdiği zamana acırım.

Ünsüz yumuşaması, malum "cevab veremedi" kalıbıyla ünlendi fakat zaten insanlar o şekilde konuştukları için öyle bir kural var. Ne kolay gelirse dil ona yönelir çünkü, yabmamı demek kolay olsa zaten hepimiz istisnasız öyle konuşur, öyle öğreniriz. Arada kaçanların sebebi neydi ki? Konuşma yazıya geçerken böyle yazılmaz. Çörek kelimesi, çöğrek diye sesletilirse ve yazılırsa kabul ederim, ama bir insan unutarak beğenmek yazıp pasta yazamazsa trollük için geçirdiği zamana acırım.

Bence de bilgisizlikten değil, kasten yapılmış yazım hataları...

• Beğen
Reactions: wuu
kizzeliha nereye gittin ama böyle olmaz konu açıp gidersen fake derler adama

Yazdiklarinizdan mantik fiskiriyor cok guldum yaa fetiborcu kadin mi bu :KK48:

Back
X