- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
- Konu Sahibi eymen seymen
-
Kilo alamiyorum iştah hiç yok bende ya
10 yilda falan mi ?Cıkkkkk bende var belirli aralıklarla yenılıyon mecburrrrr
3 yılda yeniledim10 yilda falan mi ?
Hadi ya..o kadar cabuk mu ?3 yılda yeniledim
10 yılmı duymadım
MalesefffffHadi ya..o kadar cabuk mu ?
Money dayanmaz ona :)
Yahu sen cocuk dogurdun cocuk. Dusunsene karninda tasimak ayri emzirmek ayri olay. Erkeklerin 1 gun cekemeyecegi birseyi cekmissin. Resmen bir kahramansin. Her kahramanin da savas yaralari olur karin catlaklari, deforme olmus meme gibi. O kusur gibi gordugun seyleri sevmelisin. Onlar senin gururun...
Ben anlamam öyle six pack falan tatlım anladığım dilden yazdim kocama laf yok :)Ya bırak. Sanki kocanın six packleri mi var dedim. Valla yakışıklı boylu poslu diye cevap vermiş.
Kendini ez adamı öv yok öyle. Kendini üstün gör annem biraz. Sanki o mükemmelmiş de yanına yakışmaya çalışıyo gibi davranma. Yazık kendine ya. Kendini beğenen kadın güzel kadındır.Ben anlamam öyle six pack falan tatlım anladığım dilden yazdim kocama laf yok :)
Ya haklısın canım ama kadınlık iç güdüsü beğenilmeme korkusu öyle ışte elden birşey gelmez kabulleniyorum mecbur ama üzülüyorum sıkılıyorum bazenKendini ez adamı öv yok öyle. Kendini üstün gör annem biraz. Sanki o mükemmelmiş de yanına yakışmaya çalışıyo gibi davranma. Yazık kendine ya. Kendini beğenen kadın güzel kadındır.
Ya bırak. Sanki kocanın six packleri mi var dedim. Valla yakışıklı boylu poslu diye cevap vermiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?