Kızlar merhaba..
Yakın zamanda tanıştığım bir kız arkadaşım var.. Başlarda zevklerimiz fikirlerimiz hayat tarzımız uyuşuyordu çok da sempatik gelmişti bana.. Ama sonradan beni yalnız kalınca canı sıkılınca aradığını düşünmeye başladım..Mesela haftasonu buluşmaya çağırır güleriz eğleniriz işyerinde karşılaştığımızda merhaba der geçer.. Samimiyetimiz yok gibi davranır yani..Birileriyle oturur mesela ki ben de tanıyorum o insanları oturduğum çay içtiğim insanlar hiç çağırmaz ama. Ben gidiyorum der gider. Sonra bir gün ortak tanıdığımız biri var ve benim adamla bir işim vardı. Bu kız ve tanıdığım bir kaç kişi bu adam da dahil öğle yemeğinde fotoğraf atmışlardı kız değil atan fotoğrafı ama benim takip ettiğim başka bir kız arkadaş. Adam da sık sık ildışına falan gidiyor bu arada. Kızla buluşunca da gördün mü bu aralar burada mı işim vardı onunla dedim yok hayır görmedim bilmiyorum buralarda mı dedi? Yani neden saklar ki insan mesela gördüğünü. Fotoğrafı gördüğümü bilmiyor bu arada ben de hiçbir şey demedim haberim yok gibi. Sonra inanılmaz bir güzellik takıntısı var bir keresinde 4 5 kız oturuyorduk içimizden bir arkadaşı da çok beğenirim ben değişik bir yüzü var dikkat çekici. Hoşsun falan dedim bu kız hemen bozuldu bence şu da güzel bu da güzel diye alakasız insanları konuya dahil etti en son arkadaşlar sen de güzelsin falan deme gereği hissetti kıza. Her neyse bu son buluşmadan itibaren hiç birbirimizi aramadık sormadık tartışma falan da yok karşılaşıyoruz merhaba falan demiyor ben de demiyorum o demediği için. Sizce abartıyor muyum selam sabah kesmek de çok mu çirkin?