Selçuk inanlı burun estetiği 2016 ekim

Bahmar1802

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2016
20
2
6
47
Herkese merhaba sırf bu konu için üye oldum bugün arkadaşlar,önümüzdeki hafta Selçuk inanlıyla randevum var.her adımı paylaşacağım sizlerle çünkü çok uzun süredir doktor arıyorum.zor bir süreç doktora karar vermek.birde çok fazla konu başlığı var 2016 dedim ki güncel bilgilere sahip olalım.daha önce Selçuk bey e burun estetiği yaptıran arkadaşlar fotoğraflı yorum yaparsanız çok sevinirim.

Son düzenleme:

Slmlar bende bugun mail attim selcuk beye, ama bilgi vermedi mailden, aramami istedi, fiyatini ogrenmek istemistim onu da aramadim daha. Burdan haber edersen super olur :)

Slmlar bende bugun mail attim selcuk beye, ama bilgi vermedi mailden, aramami istedi, fiyatini ogrenmek istemistim onu da aramadim daha. Burdan haber edersen super olur :)
Fiyat almak için de olsa mutlaka ara asistanı fazla fazla bilgi veriyor.benim için sadece doktor değil telefonda görüştüğüm kişinin konuşma şekli de önemli,bi çok yeti aradım başka bişey yoksa kapat havası verdiler bana

banada asistanının numarasını verdi aradım .muayene ücreti 400 tl. ameliyat 13.500 tl dedi

Cok doktora mail attim, watshap attim, ve
banada asistanının numarasını verdi aradım .muayene ücreti 400 tl. ameliyat 13.500 tl dedi[/QUOTE
Hmm biraz pahaliymis ja
banada asistanının numarasını verdi aradım .muayene ücreti 400 tl. ameliyat 13.500 tl dedi

Hmm biraz pahaliymis ja, hele hele de uzaktan gelen iciiin. Bende yarin aricaktim sormak icin, sagoolll cevapin icin aysell86. Peki sen seceneyini yaptin mi ? Benim akklimda 3,4 doktor var cok kararsiziim. Arastirmadayim.

cok begeniyordum Ama bütçemi aşıyor malesef cnm. hala arastırma içindeyim kararsızım. bi yandanda hemen olmak istiyorum hiç nefes alamıyorum bi yandan ücretlerde cok geliyor hala arastırmadayım

Selçuk hoca benim burun ameliyatımı 1 ekimde yaptı. Şuan çok çok memnunun. Nefes sorunum ortadan kalktı.

cok begeniyordum Ama bütçemi aşıyor malesef cnm. hala arastırma içindeyim kararsızım. bi yandanda hemen olmak istiyorum hiç nefes alamıyorum bi yandan ücretlerde cok geliyor hala arastırmadayım

Aynen bende senin durumundayim, budgemi aşiyor, arastirmaya devam bakalimmm

Arkadaşlar bende bu ayın onbeşinde Selçuk İnanlı'ya ameliyat olacağım. Yüzümün tam ortasını teslim edeceğim için hemen hemen bir yıldan fazla bir süre araştırma yaptım. Neticede tekrar tekrar aynı operasyona girmek istemiyor insan. 2. ameliyatların ücretleri hem daha pahalı hem daha eziyetli. Selçuk beye karar verince ameliyat param yetmediği için bir müddette ertelemek durumunda kaldım. Ancak çok daha pahalı ücretlere ameliyat yapan doktorlar var. Üstelik Selçuk bey profesör. Bence doktor seçerken en önemli etken olabildiğince çok hasta fotoğrafı görmek (en iyilerini seçip gösteriyorlar) ve doktorun hasta ile olan iletişimi. Çok fazla hastanın öncesini sonrasını gördüm. Ben kararımı Selçuk beyden yana kullandıö. Umarım her şey güzel geçer. Ameliyat sonrasında izlenimlerimi ve fotoğraflarımı da buradan sizlerle paylaşacağım.

Ben Selçuk beyin hastası olarak en güzel ve doğru kararı vermiş olduğunuzu söyleyebilirim. Bu gün 1. ayımı doldurdum. Sonuç ise mükemmel. Her gören burnuma bayılıyor.

Arkadaşla merhaba ben de görüşmeye gittim ve diğer aldığımın randevuları iptal ettim.çok mukemmel bir ön görüşme yaptın.en önemlisi size o güveni veriyorsa bu iş tamamdır.maddiyatı ayarlar ayarlamaz kesinlikle selçuk beye ameliyat olmak istiyorum.

Merhaba
Geçmiş olsun önce oldunuz mu ameliyatı nasıl geçti ameliyatınız nasılsınız

Ben geçen sene burnumu Selçuk hocaya emanet ettim. Ve şimdiki sonuçtan çok memnunum. Zaman hep lehime işledi. ameliyatın ilk zamanlarından bu güne kadar hiç bir olumsuzluk ile karşılaşmadım. Estetik kaygılarımdan dolayı ameliyat oldum ve şimdiki görünümünden çok memnunum.

herkese iyi akşamlar,ameliyatımı oldum arkadaşlar.umarım bu ameliyata girmeyi düşünen herkes bu mesajla karşılaşır.Arkadaşlar Selçuk İnanlı süper pozitif enerjisiyle saygısıyla ve sevgisiyle muhteşem bir doktor,çok şanslı olduğumu düşünüyorum,( aslında şans da değil,çok araştırdım,parayı ayarlamak içinde çok bekledim ama değdiğini düşünüyorum) 10 gün oldu ameliyat olalı ve ben şu anda çok mutluyum.umarım herşey ilerleyen süreç içinde güze olur,resmimi burda paylaşabilirim,isteyenler varsaSormak istediğiniz şeyler varsa yazabildiğim kadar yardımcı olurum

Resimlerinizi gorebilirmiyim.birde tanponlumu yapiyor ameliyati.hangi hastanede

Resimlerinizi gorebilirmiyim.birde tanponlumu yapiyor ameliyati.hangi hastanede
Tampon dediğiniz şey nedir İnan'ın bilmiyorum.benim aneliyattan 10 gün sonra burnumda silikon aparatlar vardı,çıkartıldı,dikişlerim alındı,ve kesinlikle abartmıyorum arkadaşlar ,korkanlar için söyliyeyim,hiçbirşeyi hissetmedim.alçı da YÖK yi bende,sert bir malzeme flaştır galiba,bazıları diyor ya alçıyı alırken burnumun koptuğunu hissettim,ben hiç anlamadım bile,resimleri de yükleyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…