Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
emre bey ortalama nasıl bir fiyat veriyor acaba ve deviasyon ameliyatı da yapabilir mi o sırada:18: benim bir an önce İstanbul'a gitmem gerekiyor![]()
Merhaba arkadaşlar, daha çok zaman var ama yazın ameliyat olmayı düşünüyorum sizce Emre İlhan mı Selçuk İnanlı mı? Fikri olanlara cevaplarsa sevinirim![]()
Ben Selçuk İnanlıyı tercih ettim. Özgeçmişlerini araştırmıştım ikisininde. Şöyle diyim ameliyat bittikten sonra yüzümdeki şişlik 2 gün içinde indi. Şu an 2. haftamdayım ve minnak bir burnum var.
Emre İlhanın daha önceden yaptığı burunlara baktım burdan, hepsi kalkık, eski tarz ve estetik olduğu çok belliydi. Selçuk İnanlı çok doğal ve çok tatlı bir burun yaptı bana.
kalkık, eski tarz ve estetik olduğu belli olan burunlarını merak ettim Emre İlhan'ın .
kalkık, eski tarz ve estetik olduğu belli olan burunlarını merak ettim Emre İlhan'ın .
Birde tabiki beğenmek zorunda değilim. Kimseyi ne açıkça belirterek kötüledim ne de başka bişey. Bir insanın ya da 100 insanın burnu güzel oldu diye hata yapılmayacak diye bir şey yok. Estetik ise konu yardımcı olmak istedim. İnsanlar eleştirebilirde. Bu hakkımı kullanmak ve yardımcı olmaya çalışmak yanlış galiba?!
niye gerildin ki şimdi tatlı burun :)
Merhaba arkadaşlar, daha çok zaman var ama yazın ameliyat olmayı düşünüyorum sizce Emre İlhan mı Selçuk İnanlı mı? Fikri olanlara cevaplarsa sevinirim![]()
Ben burnundan ikinci kez ameliyat olan biri olarak kesinlikle Prof.Dr.Selçuk İnanlı diyorum.
İlk ameliyatımdan sonra hayat kabusa döndü,ilk doktor tercihim başkalarının onlarca övgüsüne rağmen tam bir hayal kırıklığı yaşattı bana.
Sonrasında Selçuk Hoca'yı duydum.Bir kere Prof.oluşu benim için ayrı bir güven konusu.Zaten bu farklılığı hem işine hem de hastasına olan tutumuna ve tabii ki sonuca inanılmaz yansıyor.
İsterseniz ameliyat sonrası fotolarımı bile gönderebilirim size.
Ben çok üzüldüm başkaları üzülmesin istiyorum tüm çabam bu yönde.
bnde burnumdaki kemeri törpületmek istiyorum sn hala memnun musun canım birde ffotoğraflarını nasıl görebilirim görmeyi çok isterim hayatımBen burnundan ikinci kez ameliyat olan biri olarak kesinlikle Prof.Dr.Selçuk İnanlı diyorum.
İlk ameliyatımdan sonra hayat kabusa döndü,ilk doktor tercihim başkalarının onlarca övgüsüne rağmen tam bir hayal kırıklığı yaşattı bana.
Sonrasında Selçuk Hoca'yı duydum.Bir kere Prof.oluşu benim için ayrı bir güven konusu.Zaten bu farklılığı hem işine hem de hastasına olan tutumuna ve tabii ki sonuca inanılmaz yansıyor.
İsterseniz ameliyat sonrası fotolarımı bile gönderebilirim size.
Ben çok üzüldüm başkaları üzülmesin istiyorum tüm çabam bu yönde.