Saç Rengi ve Saç Boyama Selective kızıl kullananlar yada bilgisi olanlar yardım edebilir mi?

ymsrnv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
273
116
103
kızlar bnm saç rengim kızıl boya almaya gittiğimde selective markası gördüm bileniniz varmı renk heemen akıyo mu ve çok yıpratıyo mu?

yok mu koskoca k.kda selective kızıl kullanan kızlarrrrrrrr

Ben geçen yıl saçlarımın tamamını değil yalnıza ön kısmını selective rosso (KIRMIZI) ile boyadım bayağı bir süre. Bu boya genelde kuaförlerin kullandığı bir marka iyi diye aldım bende ama memnun kalmadım çünkü boyarken inanılmaz bir şekilde gözleri yakıyor, kokusu aşırı keskin her seferinde gözümden yaş geliyordu. Ayrıca kalıcı değil haftada bir kez boyuyordum, belkide bu yüzden oldu bilmiyorum ama saçlarım kırıldı önleri kahkül gibi oldu .

geçen gün gördüm bende bi kozmetik mağazasında bikaç yerde de bu markayı okumuştum fikir almak istedim paletteye devam o zaman tşk

renk çeşidi çok fazla ama yalnızca tüp şeklinde satılıyor kutu olarak yok. O yüzden görsel olarak renkleri yalnızca katalogundan görebiliyorsun oda heryerde yok. bencede palette kullanmaya devam et bugune kadar çok marka denedim en begendiğim marka palette

Son düzenleme:
palette kullanıyorum kızlar uzun zamandır memnun kaldım çok çok fazla akması da yok değişim yapmamak en iyisi galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…