ben durup durup eskileri hatırlıyorum zoia vardı ,tontim vardı onlarda girmez oldu
Kür 1: Kronik idrar yolları enfeksiyonlarına karşı
250 – 300 gram karnabahar yaklaşık 750 gram kaynamakta olan suya ilave edilir. Ağzı kapalı olarak 5-6 dakika hafif ateşte haşlanır. Haşlanmış karnabaharın suyunun yarısı sabah, diğer yarısı da akşam (aç veya tok farketmez) içilir. Hergün taze olarak hazırlanır. Yedi gün müddetle devam edilir ve üç gün ara verilir. Üç gün aradan sonra tekrar yedi gün uygulanır ve tekrar üç gün ara verilir. Son olarak tekrar yedi gün uygulanır ve kür tamamlanmış olur. Karnabahar kürü toplam yirmibir günlük kürdür (üç günlük aralar hariç).
Burada dikkat edilmesi gereken nokta karnabaharın taze olmasıdır. Pişmiş olan karnabaharı da öğle veya akşam yemeklerinizde salata olarak tüketebilirsiniz.
hemen araştırdım vebunu buldum canımm
ben geldim
ben geldim
bitanemm cok saoll canimin icin yarin pazara cikicam yalikavak pazarina ordan bakarim sekercim bu arada azosilin iciorum ama gecirmedi doktorda monural tek sase antibiyotik vermisti iyi gelmedi ya kroniklesti yada o mikroba iyi gelmedi umarim gecer allah beterinden korusun valla demir eksik depresyon var idrar yolu enfeksiyonu bide allah beterinden saklasin valla bitanecikim
evet bencede haftaya ekimyok,ilknurun oğlu ameliyat olacak inş,nadin tatilde ,sen tatilde,benimde misafirlerim gelecek ama akşamları girerim 1saat
hoşgeldin kızzzz,valla bizde seni aramaya çıkmıştık herhaldeyolu şaşırdı bu kız diyeeeee
accıkta bitkilere takıl ben inanırım valla,
hosgeldinnn bitanecik sultanim benimm
evet bencede haftaya ekimyok,ilknurun oğlu ameliyat olacak inş,nadin tatilde ,sen tatilde,benimde misafirlerim gelecek ama akşamları girerim 1saat
beni yalniz birakmayinn kizlar mafoldumben
akşam pikniğine gitmiştik geldim çay koydum çocuğu yıkayıp yatırdım ancak geldim
arada bir girip yazın kızlrrr,topiğimizi bulamayız valla sonraaa,kaç sayfa geriye uçururlar biziiiiiiiiiiiiii:1shok:
beni yalniz birakmayinn kizlar mafoldumben
internet kafelere mi gitsekte topiğe yazsak acaba
ohh ne guzel olmustur piknik deisiklik olmustur sekerim ohh misler gibi olmustur rahatcacik uyur simdi yavrumm afiyet seker olsunn yarasinn canimcim
canimsin benim aman valla illet biseymis insallah ilaclar ve sizlerin sayesinde gecicek iyiki varsinizz sakin kaybolmayin canimciklarimsenin için girerim kuzum ,sen gel yanıma benim sende deprosyon filan kalmaz
ama biraz kilo alır gidersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?