Selenimo ve Cankularyla her telden

aşkolsun size kız ben nerdeyse paronayak olcaktım.nasıl yapıyorsunuz lütfen söyleee çatlarım kız.
yardımcı olmazsanız kallisteye yazarım bak. saolsun o yardımcı oluyor bana

demek bilmiyon heeeeeeee,
ama bir misafirimz var paaranoyak olmana gerek yokkk
nasıl yaptığıma gelince üstte çıkış yazıyo bakkk ahanda oradan çıkacannnkaydirigubbakcemile5

valla ya ben nezaman girsem misafirde giriyor habire pişti olmaya başladık.tırsmaya başlamıştım yani
teşekkürler ablacıgım

xuxu çok güzel vede hafif meyveli bir içki, free shoptan almıştıkocam.Çilekli votka, ama votkadan daha çok çilek tadı var nefisss mutlaka deneyin.

cileki cok severim zaten ama buralarda migrosta falan hic rastlamadi belki bilirsin cardinal da cok guzel kavun kokuo mis gibi bide baisley gerci o epey kalorili kremali falan ama tadi enfes bisey :))seleminom afiyet seker olsun cilekli cilekli cok guzel gitmistirr canima

Kür 1: Kronik idrar yolları enfeksiyonlarına karşı
250 – 300 gram karnabahar yaklaşık 750 gram kaynamakta olan suya ilave edilir. Ağzı kapalı olarak 5-6 dakika hafif ateşte haşlanır. Haşlanmış karnabaharın suyunun yarısı sabah, diğer yarısı da akşam (aç veya tok farketmez) içilir. Hergün taze olarak hazırlanır. Yedi gün müddetle devam edilir ve üç gün ara verilir. Üç gün aradan sonra tekrar yedi gün uygulanır ve tekrar üç gün ara verilir. Son olarak tekrar yedi gün uygulanır ve kür tamamlanmış olur. Karnabahar kürü toplam yirmibir günlük kürdür (üç günlük aralar hariç).
Burada dikkat edilmesi gereken nokta karnabaharın taze olmasıdır. Pişmiş olan karnabaharı da öğle veya akşam yemeklerinizde salata olarak tüketebilirsiniz.

hemen araştırdım vebunu buldum canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…