Selenimo ve Cankularyla her telden

günaydın can kuşlar bu günümüz çok güzel geçecek , öyle hissediyorum . ben bu gün toplanmaya başlıyorum.

kızlar günaydıın
bu ara iş yoğun giremiyorum pek özledim sizi :)bi bakiim dedim kimsecikler yok hepinize hayırlı kandiller öpüldünüz opuyorumnanaktan

kızlar günaydıın
bu ara iş yoğun giremiyorum pek özledim sizi :)bi bakiim dedim kimsecikler yok hepinize hayırlı kandiller öpüldünüz opuyorumnanaktan

biz de senden söz ettik dün akşam kulağın çınladımı çabuk bıraktı bizi diye... senin de kandilin kutlu olsun ... hepinizin kandili kutlu olsun..

biz de senden söz ettik dün akşam kulağın çınladımı çabuk bıraktı bizi diye... senin de kandilin kutlu olsun ... hepinizin kandili kutlu olsun..

cnm bırakmak gibi bi niyetim yok valla kovmadığınız sürece burdayıım zemuszemus
ay sonu ya işlerim çok oluyo geç çıkıyorum bi kaç gündür eve gidince de yorgun argın anca uyuyabiliyorum

yaa bu sürekli bana mı denk geliyo anlamadım kız mehtap geliom arkamdan gelio alla allaaaa

ne bilim zaten bi asabilik bi kırgınlık var üstümde bu ara onu da üzerime alındım kaydirigubbakcemile3
bi seste çıkmıyo baksana merk ettik bu kadar kişii şitt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…