cnm bırakmak gibi bi niyetim yok valla kovmadığınız sürece burdayıım zemuszemus
ay sonu ya işlerim çok oluyo geç çıkıyorum bi kaç gündür eve gidince de yorgun argın anca uyuyabiliyorum
hoş bulduk tam değil benim kiler 1 günde 4 defa çamaşır, kıyafet değişir yıka dur
Allah kolaylık versin
yıkamak neyse de ütü kabus yaaaa
bu misafirde kim CADIARZU.ya ondadır ya bunda:roflol:selenimo sana çıktı
saol cnm bu saat oldu daha bişi yemedim böle giderse fazla çalışmak bana yarıcak gitcek kalanlarda bide o yanını düşüneyim mutlu olayım barii
valla bilmiyorum da ben içmiştim,hala yaşıyorum kızzzzz
kaç günlügüne gideceksin çok mu kalacaksın
bak günahımı aldın iştee, o misafir arkandan gelip de cee eee demesin sakın sana.
yahu niye seviniyorsun giden yağ olmaz kasların erir ..çabuk git birşeyler ye ..sabah ne kadar erken yersen o zaman metabolizman çalışır misal arabaya benzin koymadan çalışırmı yada benzine sukattın benzin çok dayansın çabuk bitmesin diyearaba bir süre belki gider sonraaaa araba bozulur
hımmmCADIARZU...ii ozaman ablam yaw,bende içem bari..eşimde diyor zaten sende var birşeyler,hak yolunumu seçtin kıs fln..
tabi onun espirisi,çok şükür dinimizin gerkliliklerini yerine getirmeye çalışyrm,ama herşeyi yapamıyorum tabi..keşke getirebilsem görevlerimi yerine ama şeytan salmıyo vallakötükedihüso
aman zaten benim inancım,insanın kalbi önemli,yüreğinde gerçekten yalancılık,kötülük vs..olmadıkça olsa bile uygulamadıkça kaydirigubbakcemile3kötü kul olmuş sayılmaz insanlar..
bana da bakın yahu ne çok biliyorum
hımmmCADIARZU...ii ozaman ablam yaw,bende içem bari..eşimde diyor zaten sende var birşeyler,hak yolunumu seçtin kıs fln..
tabi onun espirisi,çok şükür dinimizin gerkliliklerini yerine getirmeye çalışyrm,ama herşeyi yapamıyorum tabi..keşke getirebilsem görevlerimi yerine ama şeytan salmıyo vallakötükedihüso
aman zaten benim inancım,insanın kalbi önemli,yüreğinde gerçekten yalancılık,kötülük vs..olmadıkça olsa bile uygulamadıkça kaydirigubbakcemile3kötü kul olmuş sayılmaz insanlar..
bana da bakın yahu ne çok biliyorum
hoş geldin.. ne korkutuyorsun mehtabı arkandan gelir diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?