Selenimo ve Cankularyla her telden

cnm bırakmak gibi bi niyetim yok valla kovmadığınız sürece burdayıım zemuszemus
ay sonu ya işlerim çok oluyo geç çıkıyorum bi kaç gündür eve gidince de yorgun argın anca uyuyabiliyorum

Allah kolaylık versin

hoş bulduk tam değil benim kiler 1 günde 4 defa çamaşır, kıyafet değişir yıka dur

koltukları örttüm cıncık boncuk süs eşyalarını kadırdım örtüleri topladım 1 tane de valiz hazırladım

saol cnm bu saat oldu daha bişi yemedim böle giderse fazla çalışmak bana yarıcak gitcek kalanlarda bide o yanını düşüneyim mutlu olayım barii

yahu niye seviniyorsun giden yağ olmaz kasların erir ..çabuk git birşeyler ye ..sabah ne kadar erken yersen o zaman metabolizman çalışır misal arabaya benzin koymadan çalışırmı yada benzine sukattın benzin çok dayansın çabuk bitmesin diyearaba bir süre belki gider sonraaaa araba bozulur

valla bilmiyorum da ben içmiştim,hala yaşıyorum kızzzzz

hımmmCADIARZU...ii ozaman ablam yaw,bende içem bari..eşimde diyor zaten sende var birşeyler,hak yolunumu seçtin kıs fln..
tabi onun espirisi,çok şükür dinimizin gerkliliklerini yerine getirmeye çalışyrm,ama herşeyi yapamıyorum tabi..keşke getirebilsem görevlerimi yerine ama şeytan salmıyo vallakötükedihüso
aman zaten benim inancım,insanın kalbi önemli,yüreğinde gerçekten yalancılık,kötülük vs..olmadıkça olsa bile uygulamadıkça kaydirigubbakcemile3kötü kul olmuş sayılmaz insanlar..
bana da bakın yahu ne çok biliyorum

kendimi avutuyodum kız

heeee öyle deyip kendimizi kandırıyoruz aslındaaa, şeytan ağır basıyo kızzzzzz

hoş geldin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…