Selenimo ve Cankularyla her telden

yok tatlım biliyorum kıss sizi,selenimo ablanın dediği gibi..ama valla ne zor anacım oku oku başıma ağrılar girdi,başından da kalkamıyrum..
daha lw topiğini okumadım........................

lw yi geç kızzzz,bütün hocalar burdaa ne sorcaksan burda sorrrrrrkaydirigubbakcemile2

kız gelin hoş geldin.
gelin kaynanasının topragından örtermiş bende her gün tartılırdım.tartılmaaa

sen kimin gelinine gelin diyooon obenim kızım olacak bak gelin bile demiyorum...
benim kine sabahları tartıldığın doğru kilodur dedim sabah akşam bide öğlen geldiğin de bile tartılıyor bak bu defa şu çıktım diye bana söylüyor

ya evet ekim nöbetçi eczane gibi kalmış orda .
ilknurda yazıyordu,ilknur gelince ona yık lww yi

geç kaldın bacım akşam aldım ben onu
birde kızmıza soralım dermişim meltemde sevdigine kaçarmış bu akşamşakkıdı

geç kaldın bacım akşam aldım ben onu
birde kızmıza soralım dermişim meltemde sevdigine kaçarmış bu akşamşakkıdı

asıl sen geç kaldın biz onunla 1-2 hafta önce anlaştık zaten çıtırla evlenmek moda demişti gelsin soralım beni niye daha çok seviyor dersin ne haber

nerden biliyon kızzzzzzzz,
anaaaa ortalık ajandan geçilmiyooooookafamçokkarıştı

diğer halam dedi ya bi de bol köpüklüsünden kahve yapayım dedi özenecek yani ordan biliyorum ben ajan olamam neyim varsa herşeyimi hemen dökerim ortaya

asıl sen geç kaldın biz onunla 1-2 hafta önce anlaştık zaten çıtırla evlenmek moda demişti gelsin soralım beni niye daha çok seviyor dersin ne haber

ekim kızın halaları yetmiyormuş gibi birde biz çıkmayalım.
ben gayseriliyim başlık vermeden alırım bu kızı.amma zorda bırakmayım diyorum.istedigine varsın kız ama damatta pek mızmız.meltem yağmurdan kaçarken doluya tutulmasın.

gönlü sendeymiş bacı al hayrını gör ühü ühü

evet benim tartım beni hiç üzmeyeninden,geçen hafta üzmüştü ama olsun 1kerecikten birşey olaz.
meltemin çeyizinede alcam 1tanehihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…