lw yi geç kızzzz,bütün hocalar burdaa ne sorcaksan burda sorrrrrrkaydirigubbakcemile2
hain gelin hemen sattın beni
evet benim tartım beni hiç üzmeyeninden,geçen hafta üzmüştü ama olsun 1kerecikten birşey olaz.
meltemin çeyizinede alcam 1tanehihoyyyt
hahaha yok kısss kendimi verdiğimi unutmuşum bi daha veriverdimm:) hahahzaten artık erkek nüfusu daha fazlaymış..2 erkeğe 1 hatun düşüyo demekkiilim:)haahah
yok ablam yaw,bişi sorcak olsam buraya sorarım tabi de benimki alışkanlık oldu..
ne dicem kısslar ben sayıflamışşımmm azuucukopuyorumnanaktan
bugün çarşıya indiydim,benim oğlanın deniz oyuncakları patlak,onlara yapıştırıcı almaya gittim bu sıcakta...sıcakta boğuluyorum sandım bi ara,arkasından yağmur geldi.camlarımda battı gene...benneyaptımki
he işte pantolonumu giydimde ayy sevindirik oldum,beli artık sıkmıyo..ama sinirlerimde bozuk bu günlerde cnm hep tatlı istiyo,regl de yaklaştı..bugün 1 çik.bir browni yedim..tutmam lazım kendimi,neyseki benim kanka bugün geliyo,yarından itibaren sıkı yönetim başlatır bana..:bbo:
tartılmadım tabi..15 gün müddet vermiştim kendime,1 hafta fln kaldı ozaman tartılıcm..a.s
aç gözlümü olcan kız 7 kocalı hürmüz gibi hem onu hem onuda alayım diye he he he
kızlarr şurda harbi geyik yapıyoruz ya valla rahatlıyoruzzz.sıkıntılı zamanlarımızıda paylaşalım bence burası bizim için bir terapi hakikaten.
kızlarr şurda harbi geyik yapıyoruz ya valla rahatlıyoruzzz.sıkıntılı zamanlarımızıda paylaşalım bence burası bizim için bir terapi hakikaten.
bir güzel haberde benden 68 olmuşum.
ekim tatile gidince sporu bırakma.yesende azcık fazla spor yaptınmı vicdan azabı duymaya gerek kalmıyor
bende 61 buçuga düşmüştüm bu sabah 62 700 cıktım moralim düştü..sizinle konuşunca yükseldi...hoooooppp:)
bende 61 buçuga düşmüştüm bu sabah 62 700 cıktım moralim düştü..sizinle konuşunca yükseldi...hoooooppp:)
1 haftada 1 kilo gitmiş olması iyimi sizce .eğer suysa bugünki 1 kilo artışıı 2 kilo gitmiş olacak 1 haftada...bugün 7. günüm yanii:=
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?