Selenimo ve Cankularyla her telden

lw yi geç kızzzz,bütün hocalar burdaa ne sorcaksan burda sorrrrrrkaydirigubbakcemile2

yok ablam yaw,bişi sorcak olsam buraya sorarım tabi de benimki alışkanlık oldu..
ne dicem kısslar ben sayıflamışşımmm azuucukopuyorumnanaktan
bugün çarşıya indiydim,benim oğlanın deniz oyuncakları patlak,onlara yapıştırıcı almaya gittim bu sıcakta...sıcakta boğuluyorum sandım bi ara,arkasından yağmur geldi.camlarımda battı gene...benneyaptımki
he işte pantolonumu giydimde ayy sevindirik oldum,beli artık sıkmıyo..ama sinirlerimde bozuk bu günlerde cnm hep tatlı istiyo,regl de yaklaştı..bugün 1 çik.bir browni yedim..tutmam lazım kendimi,neyseki benim kanka bugün geliyo,yarından itibaren sıkı yönetim başlatır bana..:bbo:
tartılmadım tabi..15 gün müddet vermiştim kendime,1 hafta fln kaldı ozaman tartılıcm..a.s

hahaha yok kısss kendimi verdiğimi unutmuşum bi daha veriverdimm:) hahahzaten artık erkek nüfusu daha fazlaymış..2 erkeğe 1 hatun düşüyo demekkiilim:)haahah

aç gözlümü olcan kız 7 kocalı hürmüz gibi hem onu hem onuda alayım diye he he he

çok sevindim kızzzz, insan ne kadar mutlu oluyo değilmi pantolonlara girince.
Evet sözünü tut bir hafta sonra tartıll, Bu ara bende bozdum regl olduğum için tatlı istiyor canım,bende accık accık yiyorum napiim yaa.ızdırap haline getiirmeme gerek yokk

ekimim gıyamam sanaaaa hepinizin gelini oluveririm ben ne var yani..herkese yeterim:)o açıdan değil leyynnn hepinizi gönüllerim demek istedim euhyeuheuehueh hahah

kızlarr şurda harbi geyik yapıyoruz ya valla rahatlıyoruzzz.sıkıntılı zamanlarımızıda paylaşalım bence burası bizim için bir terapi hakikaten.

kızlarr şurda harbi geyik yapıyoruz ya valla rahatlıyoruzzz.sıkıntılı zamanlarımızıda paylaşalım bence burası bizim için bir terapi hakikaten.

bencede katılıyorum sana katılddım toiğe geldiğimden beriii..kim en fazla başlık parası verirse ona varcam hıh :)

bir güzel haberde benden 68 olmuşum.
ekim tatile gidince sporu bırakma.yesende azcık fazla spor yaptınmı vicdan azabı duymaya gerek kalmıyor

doğru söze ne denir başım ağrıyordu geçti gitti neşem arttı

bende 61 buçuga düşmüştüm bu sabah 62 700 cıktım moralim düştü..sizinle konuşunca yükseldi...hoooooppp:)

evet spor yapınca en azından yemek yesekde vicdan yapmıyo insan.ama ben şu aralar yürüyüşü bıraktım hakketen suçluluk duyuyorum yaaaaaaa.bir an önce eski düzenime girmek istiyorum. ınş pazartesi günü başlıcammm.

bir güzel haberde benden 68 olmuşum.
ekim tatile gidince sporu bırakma.yesende azcık fazla spor yaptınmı vicdan azabı duymaya gerek kalmıyor

ne sporu gülüm kalabalığa 1-2 çay servisi yarım saat yürümeye bedel . 68 gözün aydın sabah yazmıştım bu günümüz çok güzel geçecek hissediyorum diye inşallah sonuna kadar gider

1 haftada 1 kilo gitmiş olması iyimi sizce .eğer suysa bugünki 1 kilo artışıı 2 kilo gitmiş olacak 1 haftada...bugün 7. günüm yanii:=

bu hap yapıyo öyle terbiyesizlik korkma banada yapmıştı,ilk kutuda tabi acemiydik o zaman moralim bozulmuştu.ama artık hapı tüm zerreciğine kadar çözdümmmmm.:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…