Selenimo ve Cankularyla her telden

sevgili gaynanacıklarım ablam beni havuza cağırdı ıslatcakmış beni...gidiyorummmm sizi cokkk seviyorummm.. terapiciklerim benimm:)görüşürüz gusruma galmayınn:)

evet sigara ve çay molasıı
benim oglan geldi ,yagmur yağdı dışarı çıkamıyor pc ye oturmak istiyor

sevgili gaynanacıklarım ablam beni havuza cağırdı ıslatcakmış beni...gidiyorummmm sizi cokkk seviyorummm.. terapiciklerim benimm:)görüşürüz gusruma galmayınn:)

git gülüm serinle tadını çıkar ... ah gençliğim geldi aklıma 4-5 m2 lik süs havuzunda bizde ıslanırdık ne eğlenceliydi o zamanlar

derin öbür tarafı hatim indiyor

alemsin sen abla yaa,aynen öyle orasınıda okudum ama burası kadar çok olmadığından hemencik bitiverdi..
ayy benim oğlan çok fena ben koltukta oturuyorum laptop kucağımda oğlanda tepemde,allahım ne desem durmuyor,düşüyo ay düştüm bişey olmaz deyip kalkıyo..ben ona düşünce ağlamasın diye bişey olmaz diyorum da.hiçmi yorulmaz bi insan,şimdi de koltuklardan atlıyo yere güm güm,oğlan çocukları hep böylemi olur da??beynimi yoruyo vallahi beynimi

offf kıslar bende kaçayım,benim akıllı oğlum camda,korkuyorum bişi olcak diye.aşağı sarkmaya uğraşıyor..öpüyorum hepinizi,byyy...

sende hemen rakip cıktın ama olmazki canım:)hepsi benim...kimselere yedirmem veletlerimi:)kıs zoia..aklını alırım seninn bakk hahahah :lepi:

ay pardon ya ben meltoşşş ablamdayım ben ablamdan direk girince ablamın nickle yazmış olmuşum:) durun kendiminkine geciyorumm:)saf mıyım neyim yaa:)

böle de hata olurmu canımm..hepiniz beni alcanız söz dimii...kıskanırım baskalarına yar etmemmmmm üleyyynnn hiçbirini:)hem zoia evlii:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…