Selenimo ve Cankularyla her telden

kız meltem dedim ben sana halanla fazla bir arada durma diye bakkkk,sıyırmaya başladın sendeesırnaşık şeydelikafadulden:sm_cool:

Son düzenleme:
melteeeeeeeeeeeeeeem kız evli değilmiş bekarmış nerden çıkarıyorsun evli diye seni seni cimcime :)))

öyle yazıyodu kııı.evli değilmiymiş o zaman bana malum olmuştur yakın zamanda baskasıyla evlenir kesin.sen benden vazcayma anacımm anaaaaam aanaammmm beni bekar bırakmaaaa:)yeşil ışık değil ben herkese evlat olabilirim öle bi yüreğim var haneee.)

bana evlat olurmusun senin yaş kaçtı 24 mü

kuzum yaşım 22 bursalıyım ama bulgaristan doğumluyum yemek yaparım bide üstüne oturur afiyetle yerim hehehe yarışmacı arklarımıda başarılar dilerim hehe aman sevkülüm duysa küser bana :roflol:

kuzum yaşım 22 bursalıyım ama bulgaristan doğumluyum yemek yaparım bide üstüne oturur afiyetle yerim hehehe yarışmacı arklarımıda başarılar dilerim hehe aman sevkülüm duysa küser bana :roflol:

ha ha ha çok güzel

oyy koca tarafından akrabaymış bu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…