burda cevap yazıyor
böle de hata olurmu canımm..hepiniz beni alcanız söz dimii...kıskanırım baskalarına yar etmemmmmm üleyyynnn hiçbirini:)hem zoia evlii:)
melteeeeeeeeeeeeeeem kız evli değilmiş bekarmış nerden çıkarıyorsun evli diye seni seni cimcime :)))
slmm kızlarr
a.s.
kızz meltem beni evlendirdin 2 dk da bekarım ayol ben sositososito
öyle yazıyodu kııı.evli değilmiymiş o zaman bana malum olmuştur yakın zamanda baskasıyla evlenir kesin.sen benden vazcayma anacımm anaaaaam aanaammmm beni bekar bırakmaaaa:)yeşil ışık değil ben herkese evlat olabilirim öle bi yüreğim var haneee.)
yaşın kaç , nerelisin yemek yapmayı biliyormusun meltem becerikliydi ona göre hele sen bir anlat çeyiz de vericem kendi ellerimle tel kırmadan oda takımı işliycem canınız isterse siz geleceksiniz ama ben gelmiycem bi de çocuk olursa ben bakmam kabul ediyormusun
kuzum yaşım 22 bursalıyım ama bulgaristan doğumluyum yemek yaparım bide üstüne oturur afiyetle yerim hehehe yarışmacı arklarımıda başarılar dilerim hehe aman sevkülüm duysa küser bana :roflol:
kuzum yaşım 22 bursalıyım ama bulgaristan doğumluyum yemek yaparım bide üstüne oturur afiyetle yerim hehehe yarışmacı arklarımıda başarılar dilerim hehe aman sevkülüm duysa küser bana :roflol:
oyy koca tarafından akrabaymış bu bana
prenses geldi,kuzum hoş geldin
oyyy selenimo delikafadulden:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?