oyy koca tarafından akrabaymış bu bana
kızlar günaydıın
bu ara iş yoğun giremiyorum pek özledim sizi :)bi bakiim dedim kimsecikler yok hepinize hayırlı kandiller öpüldünüz opuyorumnanaktan
canimsin hosbulduk guzelcim
gülmee kısssssslaelaelaelaelae
prensesimiz gelmiş hoş geldin canım
iyigeceler fistiklar kandiliniz mubarek olsun allah tum dualarinizi kabul etsin canlarim
hoşgeldin nazlı bebişşşim
siz mehtapla ne kaynatıyorsunuz gizli gizli
maillere gülüşüyoz kızzzzzzzzz
hişşşşsstt..kırılıyorumm ama yaaaa ben sizin ilk çıtırınızımm:)miyimm..zoia da hemencik kıskandı beni> o da bursalıymış bi de insan hemseinize bunu yapar mı yaaa ühü ühü ilknurrrrum nerdesinnnn gel beni bu zalimlerin ellerinden kurtarrr:)koltuğuma oturmaya çaışıyolarrr:)
seninde canım ..iyi niyeüm dualar kabul olsun insallahhhh..tle edilen t
maillere gülüşüyoz kızzzzzzzzz
hişşşşsstt..kırılıyorumm ama yaaaa ben sizin ilk çıtırınızımm:)miyimm..zoia da hemencik kıskandı beni> o da bursalıymış bi de insan hemseinize bunu yapar mı yaaa ühü ühü ilknurrrrum nerdesinnnn gel beni bu zalimlerin ellerinden kurtarrr:)koltuğuma oturmaya çaışıyolarrr:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?