bu gün girdiğinde misafir olarak girmişim diyor. Bizim misafiri demiyo kızzzzzzzz-tatlicadiarzu-
kız selenimo
yarın erken gir pazar günü giremezsin:gitme:
selenimo form çay etkisini yinemi gösterdi,sesin çıkmıyor
sende kendine ii bak cnm erkekimide ii bak kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktanhepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın ben çıkıyorum
tatlım yarın pazar var ,dışarı çıkacam, sonra kocama yiyecek bir şeyler alayımm.
anca akşam girebilirim. Pazar akşam gidecem saat 11 de kısmetse yolculuk.
Anacım valla gidecem de bu gün iki arkadaşım aradı ordan hani birinden bahsetmiştim.Kocsıyla problemi var diye, hatırladınmı, bu gün tel de bir saat ona moral verdim ağlıyoo boşayacam diyoo. onn öncede yine bir arkadaş kocasının değiştiğini söyleyip ağladı ne yaapayım diye bi saatte onla konuştum tamam dedim sıkın dişiniigeliyorumpazartesikonuşuruz dedim ikisinede.
yani tatil yapamıcam yine,güzin abla olacamm
ekim dediyse herkezkendi derdini anlatıyo bacımmm şimdiden gerildimm.
bi gönül rahatlığıyla tatil yaapamıyorumm,onlarada kızamıyorum, bir bana anlatıyolar,rahatlatıyorum onları aklım yettiğince akıl veriyorum napalım arkadaşlık işte.
valla doğa marka çok etkili kızzzz,motorları iyi çalıştırıyooo, sen gelmeden hallettim o işi delikafadulden
demekki sana güveniyorlar,seni yakın buluyorlar.ne güzel .herkesle herşey paylaşılmaz.demekki sen herkes değilsinopuyorumnanaktan
ama kendinede zaman ayır insanın piskolojisi bozuluyor.nekadarda benim sorunum degil desende etkileniyor insan.
sanada arkadaşlarınada allah yardımcı olsun
meraba kıslar
bizede sohbet ortamı açar mısınız
meraba kıslar
bizede sohbet ortamı açar mısınız
evet tatlım onlar için herkes değilim biliyorum ama hakikaten başım ağrıyo ,ben burda zaten sıkılyorum azıcıkorda açılırım diyorum ama nerdeeee.Neyseki kızsamda küsmüyolar, bazen yeterr diyorum alınmıyolar.
bende ondan içiyorum hemde limonlusunu:1no2:
anacım sen hepsini içsen bikerede yinede fayda etmez, senikinin dişlisi bozulmuş dönmüyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?