Selenimo ve Cankularyla her telden

hepiniz sağolun işlerden benim velet son anda ben yolda poaça isterim diyince poaça yaptım soğusun paketliycem bide banyo yapıp ardından banyoyu yıkıycam.

kız selenimo
yarın erken gir pazar günü giremezsin:gitme:

tatlım yarın pazar var ,dışarı çıkacam, sonra kocama yiyecek bir şeyler alayımm.
anca akşam girebilirim. Pazar akşam gidecem saat 11 de kısmetse yolculuk.
Anacım valla gidecem de bu gün iki arkadaşım aradı ordan hani birinden bahsetmiştim.Kocsıyla problemi var diye, hatırladınmı, bu gün tel de bir saat ona moral verdim ağlıyoo boşayacam diyoo. onn öncede yine bir arkadaş kocasının değiştiğini söyleyip ağladı ne yaapayım diye bi saatte onla konuştum tamam dedim sıkın dişiniigeliyorumpazartesikonuşuruz dedim ikisinede.
yani tatil yapamıcam yine,güzin abla olacamm
ekim dediyse herkezkendi derdini anlatıyo bacımmm şimdiden gerildimm.
bi gönül rahatlığıyla tatil yaapamıyorumm,onlarada kızamıyorum, bir bana anlatıyolar,rahatlatıyorum onları aklım yettiğince akıl veriyorum napalım arkadaşlık işte.

demekki sana güveniyorlar,seni yakın buluyorlar.ne güzel .herkesle herşey paylaşılmaz.demekki sen herkes değilsinopuyorumnanaktan
ama kendinede zaman ayır insanın piskolojisi bozuluyor.nekadarda benim sorunum degil desende etkileniyor insan.
sanada arkadaşlarınada allah yardımcı olsun

evet tatlım onlar için herkes değilim biliyorum ama hakikaten başım ağrıyo ,ben burda zaten sıkılyorum azıcıkorda açılırım diyorum ama nerdeeee.Neyseki kızsamda küsmüyolar, bazen yeterr diyorum alınmıyolar.

bu durumda idare etmekte çok zor aileyi yıkmak çok kolay ama toparlamak çok zor
arkadaşına şimdi boşan desen ayrı bi dert boşanma desen apayrı arada olan çocuklara olur valla allah sana kolaylık versin canum

öncelikle hoşbulduk deyip ortama dalayım
sizin burda önce form çaylar veriliyor öylemi
neyse çayımı alayım bende
zaten 3 gündür kahvaltıda gevrek yiyorum
çayda bu gün geldi aklıma
bende gazoz içip duruyorum bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…