Selenimo ve Cankularyla her telden

tatlım arkadaşıma benzetmiştim ama yanılmışım.Çünkü o bu kadar saygısız değildi

şurada iki geyik yapma maksatlı girmiştim
ama böyle alınganlık yapacağını bilseydim asla girmezdim
bu bölümde çoğu topikte geyik yapıldığı için rahat davranmıştım
kabahat bende herkesi samimi görüşümde zaten

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm :dance:
size ne diyim bilmiyorum 2 gün gittim 100 sayfa yazmışınız alkisalkisalkis

kıslar okuyun bakıyım hangi söze alınmış alıngan arkadaşınız
ya topik açıpta alınananı burda gördüm pes

canım sen selenimoyla mı atıştın tam anlamadım sayfalarıda okuyamadım açıkcası ama arkadaşımız öyle alıngan biri değildir normalde ama topik açtı diye de her söze eyvallah diyecek değil sanırım dimi ?

canım bak bence selo lafına alınmış olabilir..bu topik direk bi geyik topiği değil..biz baska forumda birbirimizi tanıyıp buraya transfer oldukk..birbirimize selo demek için ilk önce kendimizi tanıttıkk..aşamalardan geçtik..selenimo hemen hemen aramızda en büyüğümüzz..üniversiteye gidecek kızı var..cokta taatlıdır kendisi..hepimize o kucak açmıştırr..ama ilk sohbette kendisine selo denmesinden hoşlanmadı bence..sende haklısın şu açıdann..diğer geyik sohb etleriyle karıştırmış olabilirsinn..buradaki herkes birbirine her konuda destek samimiyetle dertlerimizide anlatıyoruzz sevinçlerimizi de:)herkesin birbirinde mail adresi bile var..ne demek istediğimi anlatabiliyomyum

meltemcim haklı olabilirsin çünkü bende selenimoya bazen selo diyorum ama hiç böle bi tepki vermedi senin tez doğru olabilir kuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…