Selenimo ve Cankularyla her telden

ablacım anlatsana biraz nasıl geçiyoo napıyosun
valla çok özledik seni

ben sizler içinn bu sıcakta taaaaaa internet kafelere geliyorum daaa sizler oturduğunuz yerden girmiyomusunuz kızlarrrr tüüüüüü sizee

öğlen sonu denize gidiyoruz arkadaşlarla akşama kadar deniz, akşamda geziyoruz işte öyleeee,burası en azından esiyo havası güzel
deniz suyuda güzel bu sene

ilknur bak seni yalnız bırakmayayım dedim hemencik geldiim
sağol kuzum hoşgeldin

doğru dedin valla
gözde düğüncü oldu artık 15 gün sonra anlatır anılarını
senin tatil iyi inşallah
abla olmak kolay değil canımmm
ne edelim sıcak mıcak demiyoz 2 çocukla topik bekliyoz işte

hergün sabah 6,30 daşeytan sofrasına kadar çıkıyoruz bir saat yürüyüş başka türlü olmayacak, annem hadi sofraya diyor, yaa burdaiştah açılıyor,hapımı içiyorum ama fayda etmiyoooo:Saruboceq:

hayırsız kızlarrr Mehtap,Meltemm,Gözdeeeeee,nörüyonuzzzzz,siz beni unuttunuz emme bak ben sıcaklarda sizin için teeeeeee nerelere geldimmsenağlama

hayırsız kızlarrr Mehtap,Meltemm,Gözdeeeeee,nörüyonuzzzzz,siz beni unuttunuz emme bak ben sıcaklarda sizin için teeeeeee nerelere geldimmsenağlama

mehtapın annesi gelicekti cnm ondan giremiyo sanırım
meltem de bugün tatile gidiyo
gözdenin de yarın nikahı varmış telaşlıdır şimdi

Mehtabın annesi geldi dün
meltem fıydırdı gitti balıkesire
gözde bugün ayakları tavana dikti yatıyo akşam çok şişirdi oynarken
tontimin bilgisayar desen buz lazım bu sıcakta o da yok e işte zoia ben varızkaydirigubbakcemile

he ilknurumla ikimiz varuk şimdilik
diğer kızlarda geldiğini görünce üzülürler şimdi seni kaçırdıkları için merak ediyolardı zaten

arada bi canlı girerim kızlarr burdan canlı yayın yaparım, nasıl ama yoldan bile girdimmm,varmı benim üstüme deliiiiiiii, yokkkk tanımammmm
belkim Meltem olabilürrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…