Selenimo ve Cankularyla her telden

kızlar ya eskiden akşam 7den sonra giriyorduk şimdi kimse yokkk yarın öğlen girecegim.artık annemi 6da kaldırayımmsırnaşık şey
ilknurum,zoiacıgım valla şelenimonun baskınından + puanla çıkmışsınız
ya kuzucuklarım valla zaman yetmiyor ev kalabalık ondan anca bu saatte girdim,özledim hepinizi.
GÖZDE güzel gelin ilknurla aynı anda girmeye çalıştık giremedik ,üzüldük valla oynarken yalnız bırakmayacaktık seni.
meltemmm iyi tatiller canım
prenses niye yoksun kuzummm ben bile giriyorum ,günde 1kez bari girmeye çalışş

yavruşum nabersin denk geldik neyseki
neler yaptın selenimo yla karşılaştık iyi oldu
msn dede yazıştık baya bi
baktım seni yoksun üzüldüm

merhaba kızlar kaçak kullanıcınız ekim iş başında bu gün ben de bir heyecan var ki anlatamam Allahıma dua ettim kabul oldu çok şükür duam neydi derseniz bizimkilerin hepsi evden gitsin ben de topiğe girebileyim di... girdim heyecenım da gözdemiz yarın evleniyooooor ve belki bu akşam topiğe girerse tebriklerimizi görür, ben yazamazsam çok üzülürdüm oooooh şimdi yazıcam...

GÖZDEEEEEE canım rabbim hayırlı etsin, mutluluğun daim olsun ,bir yastıkta pimpirik, buruşuk ama hala birbirini çok seven ihtiyarlardan etsin inşallah. şimdiden tebrikler taze gelinimizŞeniz

ilknur, mehtap kızlar merhaba gözdeyle msn de mi görüştünüz

bende dr a götürdüm çocukları atahanın ameliyatı eylül başı yapıcaz inşallah takip edelim dedi dr
biraz kilo da alırsa yırtar belki ameliyattan dedi kulağındaki sıvı azalmış biraz
denize girer çıkarsa basınç faydalı olabilir dedi
çok sıcak diye yapmayalım dedik
iyi de oldu yazı zehir olacaktı çocuğun
okullar başlamadan yaparız okul açılana kadar iyileşir dedik şimdilik
bakalım ilerleyen zaman ne gösterecek
küçük te ara ara 37.5 38 oluyo ateşi ama keyfi iyi
baktı tekrar boğazına kulağına bişey yok hafi viral enfeksiyon + diş etkilemiş dedi
rahatladım valla ameliyat stres ediyodu
artık onu da düşünmiycez eylüle kadar pek bi hafifledim mutluyum anacıııım:dance::dance::dance:

aaaa selenimo uğramış kara liste mi hazırlıycak ...ilknur bacım şahitsin kaçak kaçak giriyooom beni listeye koymasın sen söyle canım bak korkuyoom bacı

çok şükür canım gözün aydın bende sevindim vallahi şimdi sıvı azalmış dedin daha da azalırsa ameliyat tamamen iptal mi olacak

çok şükür canım gözün aydın bende sevindim vallahi şimdi sıvı azalmış dedin daha da azalırsa ameliyat tamamen iptal mi olacak

yok zaten bizim asıl dert kulak değil bademcik onlar alınacak gibi ama kilo alır gelişme olursa bademcikler uzaklaşır birbirinden belki yapmayız ama olacak gibi dedi
kulaktaki sıvı geçerse tüp takılmayacak sanırım

inşallah sıvı geçerde bari ondan kurtulur.....mehtabın bilgisayar sorun çıkardı galiba

deli seni
ben oğlana yemek yedirme vakitlerinde oturabiliyorum ancak
bide uyuyunca

ben evdeyken her saat başı nerdeyse bakıyordum ...ne yapayım ilknurum bana da hak ver böyle samimi, içten arkadaşları nerden bulayım, öylesine arkadaşım bile yokken , ben de bulunca bırakmıyorum :))))

maşallah canım senin yeşil kutucuklar amma da uzamışlar:))

meltem ve zoia kızlar tartışmay gerek yok benden iki cici anne çıkar zaten ben ikinize de yeterim ,artarım hatta ....

prensesime selamlar günün güzel geçsin canııım
tontim nerdesin pek yazılarını göremedim
nadin tatile geri gidecekti , iyi tatiller...
birilerini unutuyormuşum gibi hissettim ama kimi... herkese selamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…