Selenimo ve Cankularyla her telden

ilknurum ben çıkayım sabah 6da kalkıyorum
yarın 11gibi girerim kendine iyi bakiyi geceler kankamopuyorumnanaktan
tmm şekerim bak sen dinlenmene
bende yatırdım çocukları bi nescafe içeyim şimdi çay may hiç bişey içmedim bugün salak gibi kafam

valla bu çocuklar ömür törpüsü allah hepsine uzun ömür versin
bende uyandımdı tekrar uyuyamıyorum bakalım bir kaç gün benle yatsı
hadi bakalım orta yolu bulun artıkın
Allah kolaylık versin canım benim

canim benim sabah sorarsin tatlimcim umarim olumlu haberler aliriz arkadasindan guzelcim cunku kaygiliyimmm tatlim

hiç kaygılanma ben nerden bilecegim ilacı lila rengi bir kabı vardı sanırım veniba diye okudum gülüm o ilaç kilo yapmıyormuş prospektüsüne bak iştah artışımı yoksa iştah kaybımı yazıyor.
kafana takma kız 65lerdeydi şimdi baya zayıf

off ilknur abartı degil ben gündüzleri hiç yemek aramazdım hatta diyet yaparken zorla yiyordum ne oldu bana anlayamadım ya sürekli aç bir vaziyette dolanıyorum:))

canimin ici malum mereti biraktin bu aralar istah acilmasi normal tatliskomm zamanla eskisi gibi olcann taneli yicekler yersen daha cok oyalar sekerim bi avuc beyaz leblebi falan meyvalardanda oyle oyalicak uzum falan olabilir kaymaklim

canimcim evet veniba acik renk kutusu prespektusunde
kilo alma %0.01 buyuk isareti pcde bulamadim o isareti ve %1kucuk
istah azalmasida%1 den buyuk isareti var uzun sure kullanim yuksek dozda kullanim
her ikisinide yazmislar anlamadim valla canim

Çalışmalar sırasında venlafaksin ile tedavi edilen hastalarda %1'inden azındaa belirlirgin kilo artışı gözlenmiştir.
diyo araştırma sonuçlarım
senin ilacının etken maddesi venlafaksin hcl dimi prenses

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…