sağol bebişim fena olmadım hanizemuszemuszemuszemusof of yakarsin ortaligi sen guzelim bronz teninle artik saclarda sararmis iyice fistik oldun citirim benimzemuszemus
alkisalkisalkisalkisalkisalkistopigin milli bekçileri ekim ve ben varız kocaman alkış bizee
hiç ya sıcakla boğuşuyoruz kız nası kıyamam yaiyiyim kanka arkadaş gelcekti onu bekliyorum sen nörüyon
hadi hayılısı bende kilo mu aldım ne 54,7 olmuşum ödem mi var ne anlamadım kimse de kilo almışın falan demedi en azından ama tatrı öyle demiyo vallalw söyledim yarın sabah başlıyorum
bende sadece çamaşır yıkadım ütü yaptım başka bir şey yapmadım yemegi bile hazır söyledim
ay ne olduk böyle kızkuzu benim tartıda sapıttı galiba ,utanmasa eskiye döndün diyecek:roflol:
iyi yapmışın ben sabahtan yaptım biber dolması
zaten eşim yok yemeğe gelmeyecek
bi görüşmesi var geç gelecek bu akşam
küçükte yedi ben yemem bile canım istemiyo
ütü var ama yapamam sıcakta
çocuklar uyusun gece klima karşısında yapıcam valla çekemem akşam sıcağında şimdi
:umursamaz::umursamaz::umursamaz:
off ilknur abartı degil ben gündüzleri hiç yemek aramazdım hatta diyet yaparken zorla yiyordum ne oldu bana anlayamadım ya sürekli aç bir vaziyette dolanıyorum:))
ay ne olduk böyle kız
sinir oldum eşimde kilo falan almışın demedi
herhalde anlasa o anlardı dimiiii sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
evet canım bilir kişi olarak o kararı verir,o söylemediyse sorun yoksırnaşık şey
iyki hatırlattın suyu bitmek üzereymiş:))
hadi cheese keklerde bendeen
sıfır kalori bi tekerlek yiyebilirizsırnaşık şey
sırnaşık şey hadi seni kırmayayım 1tekerlek yiyeyimvereliniortaklimonlusuna bayılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?