Selenimo ve Cankularyla her telden

of of yakarsin ortaligi sen guzelim bronz teninle artik saclarda sararmis iyice fistik oldun citirim benimzemuszemus
sağol bebişim fena olmadım hanizemuszemuszemuszemus

topigin milli bekçileri ekim ve ben varız kocaman alkış bizee
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
iyiyim kanka arkadaş gelcekti onu bekliyorum sen nörüyon
hiç ya sıcakla boğuşuyoruz kız nası kıyamam ya
zor ocak bu süeç senin için Allah kolaylık versin kuzum

lw söyledim yarın sabah başlıyorum
hadi hayılısı bende kilo mu aldım ne 54,7 olmuşum ödem mi var ne anlamadım kimse de kilo almışın falan demedi en azından ama tatrı öyle demiyo valla

büyük oğlanda indi garaja oynuyo çocuklarla küçük te yedi akşam yemeğini oynuyo yerlerde
bende kös kös oturuyorum valla çamaşı bulaşık makinelerini boşalltım yemek yaptım başka da bişey yapmadım sıcakta kolu kalkmıyo insanın yaa

bende sadece çamaşır yıkadım ütü yaptım başka bir şey yapmadım yemegi bile hazır söyledim

hadi hayılısı bende kilo mu aldım ne 54,7 olmuşum ödem mi var ne anlamadım kimse de kilo almışın falan demedi en azından ama tatrı öyle demiyo valla[/QUOTE]

kuzu benim tartıda sapıttı galiba ,utanmasa eskiye döndün diyecek:roflol:

bende sadece çamaşır yıkadım ütü yaptım başka bir şey yapmadım yemegi bile hazır söyledim

iyi yapmışın ben sabahtan yaptım biber dolması
zaten eşim yok yemeğe gelmeyecek
bi görüşmesi var geç gelecek bu akşam
küçükte yedi ben yemem bile canım istemiyo
ütü var ama yapamam sıcakta
çocuklar uyusun gece klima karşısında yapıcam valla çekemem akşam sıcağında şimdi
:umursamaz::umursamaz::umursamaz:

off ilknur abartı degil ben gündüzleri hiç yemek aramazdım hatta diyet yaparken zorla yiyordum ne oldu bana anlayamadım ya sürekli aç bir vaziyette dolanıyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…