bye bye bye:a015::a015::a015::a015:
canimcim bu vitaminli sodalar hakketen vitaminlimi yoksa kof mu kalorilimi canim
cnmcım hani kimyasal olarak tam bilemiyorum ama bu m.suyundan ne kadar vitamin alabilirsen ondan da ekstradan o kadar vitamin alırsın sade sodayla meyve suyu karışımı gibi zaten tadı da öyle =)
ben sade sodanın böylede sevmedim bu arada internet bir gitti geri geldi
aman cok sukur gelmis hemen net canim benim opuyorumnanaktan birazdan cay koyar yanina biseyler hazirlarim artik fistigim
ilknur hala gidememiş mi yoksa pc açık mı bırakmış
bizeyse daha erken sıcak hala ,dukturaysa koy gülüm içsin de 5-10 dk sesi kesilsin
canlarim ben her sabah kahvalti sonrasi bi turk kahvesi iciom ama bu bi kac gundur ictikten bes dakka sonra icime daralti gelio acaba kahvemi dokunmaya basladi keyif aldigim bisey turk kahvesiydi odami gitcek elimden yoksa
duktura canim sicak micak yinede cayini saatinde istio o mecburen erken yapioz gulum
çarpıntı gibi mi...o zaman her gün içme gerçi içmezsen başın ağrır sütle kahvesini az koyup içersin hem süt bizim için çok önemli ilerde faydasını görücez
gülüm tam formundayım sakın adresi verme yoksa gelip dövücem ben bu adamı ..yok vazgeçtim annen üzülür o zaman sen de üzülürsün...A llah ıslah etsin doğru yola getirsin inşallah
canim carpinti deil ama boyle icime bi slklntl gelio daraliorum fena oluorum gibi artik bende sutlu kahveye doncem galiba turk kahvesi cok seviorum sekersiz yapiodum yaninda acuk cuku yiyodum:))
tam keyifçisin üstünede bir tane yakıyormusun ...ben de öyleyim de he he he :))
yapmazmiyimm hic canim muhtesem uclu gibi bunlar guzel oluodu ucu bi arada:)[/QUOT
güzel oluyorda ben artık çikolatayı nadiren yiyorum oda kahveyle tabiki canım ben az sonra çıkıcam markete gidicem de
yapmazmiyimm hic canim muhtesem uclu gibi bunlar guzel oluodu ucu bi arada:)[/QUOT
güzel oluyorda ben artık çikolatayı nadiren yiyorum oda kahveyle tabiki canım ben az sonra çıkıcam markete gidicem de[/QU
aman canimbenim sicakta dikkat et basina falan gunes gecmesin carpmasin bitanemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?