hem ayu hem görmemiş bence
:roflol::roflol::roflol:
:mymeka::mymeka::mymeka: bi patlatçan kafasına
bende biraz hava serinlesin gidip alıcam ben gerçeğini içicem he he he menapoza girmiş kadınlar gibiyim yanıyorum düpedüz çok sıcak ....
ha ha ha ha :))) gözüm yaşardı gülmekten
hehehe simdi site yonetiminle papaz oldularcam diktirmiolar diediolarmiski allahim ne gunahim vardida bunu basimiza sardirdin diolarmis yonetimdekiler yani bizim evin onunede ekti simdi o kadar buyuduki bi tek terastan deniz gorunuo yakinda terasta kapanir gidio milletin manzarasinin onune dikio agac diolar arka taraaflara ek o kadar istiosan yok efendim manzara onemli deilmi diye kavgaya tutusuoo sonrada deli duktur diolarr haliyleeekaydirigubbakcemile3
ben göndereem cnmm =)bende biraz hava serinlesin gidip alıcam ben gerçeğini içicem he he he menapoza girmiş kadınlar gibiyim yanıyorum düpedüz çok sıcak ....
amann tatlimm sicakta dikkat et valla gunde bi soda icmek faydaymis fazlasi zararmis bobreklerimize oyle okudum sekerim bende bitane sade soda iciom meyveli icemiom onceden oysa cok severdim
ben de komikmiyim neyim
terbiyesiz o adam ya bu kadar da olmaz beygirkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
ben de komikmiyim neyim
terbiyesiz o adam ya bu kadar da olmaz beygirkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
ben de sadesini içemiyorum...
bu meyveli sodaların kilo yapma olasılığı var mı acaba eşim meyve suyu katıyorlar kalorisi vardır dedi de...
hahahah beygiiirr kaydirigubbakcemile3
Benim oğlan karşıda babannede komşunun çocuklarını çağırdılar oynuyolar
küçüğüde uyutamadım annemu uyutmuş acuk
ama ben gelince uyandı 1 saattir uyutamadım götüreyim oraya da
çocuklarla oynarken bişeyler yedireyimde uyutayım tekrar
akşama da bi arkadaşlara gidecek gibiyiz uyumazsa ayvayı yedim
oturtmaz beni orda şimdi 5 e kadar oynatayım da sonra uyusun gece rahat ederim
ben kaçtım şimdilik kızlar öpüldünüz
kız yoksa cidden doktormuymuş
ben de sadesini içemiyorum...
bu meyveli sodaların kilo yapma olasılığı var mı acaba eşim meyve suyu katıyorlar kalorisi vardır dedi de...
Benim oğlan karşıda babannede komşunun çocuklarını çağırdılar oynuyolar
küçüğüde uyutamadım annemu uyutmuş acuk
ama ben gelince uyandı 1 saattir uyutamadım götüreyim oraya da
çocuklarla oynarken bişeyler yedireyimde uyutayım tekrar
akşama da bi arkadaşlara gidecek gibiyiz uyumazsa ayvayı yedim
oturtmaz beni orda şimdi 5 e kadar oynatayım da sonra uyusun gece rahat ederim
ben kaçtım şimdilik kızlar öpüldünüz
evet canim dahiliye uzmani ama soyle bi tabir vardir esege altin semer taksan esektir die bizimkine soylenmis cunku arkadaslari var gorsen ne beyfendi ne efendi insanlar tanimayanlar doktor oldugunu asla tahmin etmez canimcim duktur olmus ama adam olmamis malesef dusun artik evliligi kendine baktircak biri olarak goruo gecmisi acarsam bu adamin ne vukuatlari cikar anneme karsi annemde ondan depresyon tedavisi goruoo on senedir ama hala ilaci birakamadi haliyle
şeker var içinde oku bak üstünü
ben içmem meyveli soda
limon acukta tuz serpiyorum güzel oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?