kızlar tahlil sonuçlarını aldım pek iç açıcı değil
iç hastalıklarına sevk etti sağlık ocağındaki doktor
kolestrol çıktı bu yaştabe ne diyo doktor kanda pıhtılaşma olmuyomş trombositlerle ilgiliymiş bişiler dedi ama anlamadım uzmana gitmem gerekiyomuş çok canım sıkıldı ben ilaç kullanmak istemiyorum ya sorunlu hastalık hastası gibi oldum valla utandım güya gencim diyorum çok içim sıkıldı bünyeden mi neden anlamadım gitti aldım tahlilleri işe geldim dayanamadım marifetmiş gibi oturdum ağladım şimdi bi kez daha hastane gidicem dersem bu kız sorunlu dicekler off valla napıcam şimdi ben
kızlar tahlil sonuçlarını aldım pek iç açıcı değil
kolestrol çıktı bu yaştabe ne diyo doktor kanda pıhtılaşma olmuyomş trombositlerle ilgiliymiş bişiler dedi ama anlamadım uzmana gitmem gerekiyomuş çok canım sıkıldı ben ilaç kullanmak istemiyorum ya sorunlu hastalık hastası gibi oldum valla utandım güya gencim diyorum çok içim sıkıldı bünyeden mi neden anlamadım gitti aldım tahlilleri işe geldim dayanamadım marifetmiş gibi oturdum ağladım şimdi bi kez daha hastane gidicem dersem bu kız sorunlu dicekler off valla napıcam şimdi ben
günaydın şeker geçmiş olsun
ve de kafana takma bende de var kolestrol
senin ailende de var demekki çünkü erken yaşta çıkan kolestrol
genetik oluyo senin yeme alışkanlıklarınla değil canım
ben 3 senedir uğraşıyorum ara ara yükseliyo hiç ilaç kullanmadım
dkkat ediyorum yediklerime işte ben,m total kolestrol 230 lardaydı
ldl 170 --hdl 50
trigliserid kaç o zaten düşükse kesin ırsi canım
diğer konu için se bi hematoloğa başvur derim
kaç çıktı trombosit sayımın
prensesiim saol gülüümbitanemm oncelikle cok gecmis olsun canim internetten baktimda trombosit dusuklugu icin hematoloji kan bilimi uzmanina gorun istersen gerci ichastaliklari uzmanida sevkeder sanirim bi anda moral bozuklugu yasaman cok dogal cunku beklemiodun birden boyle olunca sinir bosalmasi olmustur gulum sen diyette yapiosun yaglida beslenmiosun kolestrol neden yuksek cikti acaba?normal degerden cokmu yuksek cnm>bu arada hdl ve ldl seviyen kac?tatlim insallah hersey duzelcek once bi doktoro gorunde her zaman yanindayiz tatlim
cnm şöyle yazıyo total kolestrol ref aralığı 0-200 bnm 228 ldl ise 60-150ref.aralığı bnm 167
bide bilirubin seviyeleri düşük
pdw referans aralığı 8-18 bnm 0
plt re.aralığı 150-400 bnm 42
mpv ref.aralığı 6-10 bnm 13,6
sence normalmi ki ne bilim ben şaşırdım beklemediyodm hiç
senin trombositlern normalden biraz fazla ve büyük kanın pıhtılaşması o yüzden çabuk oluyo ama çoook anormal bişey yok
senin elin falan kesilse kanama çabuk durur
kolestrol seviyelerin azıcık yüksek
dışarıda pek yemek yeme
bulgur çok düşürüyo kolestrolü tercih et pirince
geceden bir ceviziçini 1 kahve fincanı suya at sabah kalkınca suyunu iç cevizi de ye
çok düşürürücü etkisi var denendi tarafımdan
ama bi hematoloğa git için rahat etsin belki ilaç verir
bilirubin ise canım kandaki eritrositler parçalanıp karaciğere atılıyo safra olarak biriubin deniyo buna
çok yükselirse sarılık oluyo vücutta işte
yeni doğan bebeklerde bilirubin çok yüksek olduğu için yenidoğan sarılığı oluşuyo
yok kız ne üzülüyon
gerçi bende ilk duyduğumda panik olmuştum ama alıştım şimdi
dikkat ediyorum çok yağlı yemiyorum
balık ye kırmızı eti kısıtla biraz
kısır ye bol bol ben b ara hep öğle yemeği olarak tükettim
eferim bööle ol
öpiiiiim miii
kız kilo aldım o yüzden yenilemiyorum:kedi:nikahdan önce 66dıydım şimdi 69 geliyorum :çok üzgünüm:inşallah kuzum hayırlı bir işe girersin
kilo cetvelini yenilemedeiğin için silinmiş update yap kız
iyiki getirmiş kuzu seni buraya :ecrin_bebek:pc de nereye bastım bilmiyorum ama ata ata beni bu topige getirdi:))
zeynebim sen elalemi niye takıyosun sağlığın daha önemli git adam akıllı bi hastaneye bütün tahlillerini yaptır... benimde kolestrolüm yüksek çıkıyo doktor bel bölgen kalın o yüzden fazla yağlanma olduğu için yüksek çıkıyo demişti... sen takma kafana sağlığına dikkat et yapılması gerekenleride yap canım kndinide üzmea.s.:1hug:kızlar tahlil sonuçlarını aldım pek iç açıcı değil
kız kilo aldım o yüzden yenilemiyorum:kedi:nikahdan önce 66dıydım şimdi 69 geliyorum :çok üzgünüm:
prensesiim saol gülüüm
ya gerçekten beklemediğim için şaşırdım biliyorum çok ciddi bişi değil.inan ilk duyunca insan enteresan oluyo açık söylemek gerekirse sanırım sürekli bi hastalıktan korktum ben :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?