Selenimo ve Cankularyla her telden

canimlarim tatlilarimm gunaydinnnnnnn kahvaltiyi hazirladimm hadi uyanin fistiklarrr kahvaltimizi yiyelimmm

Bakiler sevgiler adına nice dilekler vardır. Ölümü bile ayırır saymayan gönüller vardır. Mesafeler araya set çekmişse ne çıkar, dualarda birleşen gönüller vardır. Cankuşlarıım Hayırlı kandiller..

ilknurum ,prensesim,gözdem zoia cıgım
zanlımca bukadar kaldık( hepiniz iyisinizdir inşallah
ilknur nasılda bildin kız evet dün yine gezdim,alışveriş yaptım dışarda yemek yedim gece geldim ve nasıl yorulmuşum sabaha kadar deliksiz uyumuşum.
kız ben para biriktiremem dürter beni hemen harcarım :ecrin_bebek:
ramazana kadar gezmelerimi hallediyim ondan sonra kapanırım eve

iyi yapmışsın canımm gez dolaş zaten kış gelince tıkılıcaz eve
mehtapım bak bnm gibi açılmayan kumbara alıcaksın o zmn dokunamıyosun banada çok enteresan denk geldi pazardayken gördüm konserve kutusu gibi bi baktım kumbaraymış sevkülümde görünce aldı içine attı 20tl hadi bakem hiç dokunmadan ne kadar olcak diye bende öyle 1-2 atıyorum bakiim

aslında harcamasam çok güzel olacak
sigara parasını biriktiyordum eşim kenara at dediydi ben ne yaptım dün harcadım:a015::roflol:

kız mehtap nası tanımışım kankamı amasositosositosositosositosositososito
olsun iyi olmuş gezmişsin
ben sıcaktan kafamı balkona çıkaramıyorum valla

zeynepçim nassın kuzu bugün daha iyimisin

kız mehtap nası tanımışım kankamı amasositosositosositosositosositososito
olsun iyi olmuş gezmişsin
ben sıcaktan kafamı balkona çıkaramıyorum valla

zeynepçim nassın kuzu bugün daha iyimisin

günayddııın canııım
iiyiyim yavruş depoladım ilaçları bide uyku çektim şimdilik enerji patlaması yaşıcam heheh
aman maşallaah diyeyim kendime valla iğne yaptırmadan atlattığıma şükrediyorum

iyi aman dikkat e kendine vişne suyu ç güzelim bak bu dönemde çok iyi geliyosüprizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…