Selenimo ve Cankularyla her telden

kız azcıkın gezdim sonra gece arkadaşım diplomamı aldım hadi gel partiye dedi gece 2 de geldim eve =)
ondan giremedim kuzum

yoktu kıs votka içtim yine :kedi:
kendimiz çaldık kendimiz oynadık zemuszemus evdeydik zaten
jb yi sana saklıcam beraber içicez heheh
biz jack daniels seviyoz amaaa

sen nasıl oldun bakiim şekerciim
ben akşam yine duş alıp yattım
bu sefer yatarken yatak odasındaki klimayı kapattım
ama sabah kütük gibi kalktım yine
açıldım yavaş yavaş şimdi
çocuklar kahvaltı etti bende bi tost yaptım
bugün ev işim yok bi çamaşır yıkıycam
yemeğim var
rahatım bugün
dinlenirim

cnm bi süre klima açık yatma istersen tutulmayasın =)
kahvaltınıda etmişsin afiyet olsn ben daha etmedim
akşama inş. erdek e gidicem
ramazan gelmeden bronzlaşayım birazcıkın son demler

hepinizin günü iyi geçsin ,tünaydın cankuşlar
ben tuhaflaştım ya, başımı yastıktan kaldıramıyorum
sabah 6da yürüyüşe çıktım geldim,normalde hiç uyumam ama valla bilinç kaybı var gibi bir yatmışım 12ye kadar:bbo:
eşim kızın kahvaltısını yaptırmış,sabah uykumun arasında kötüyüm dedigimi hatırlıyorum
tansiyonum 7-5 kafam sallanıyor

kizlar moralim cok bozuk bugun hic gelemedim buradaki sitemizin kopeklerinden biri yaman vardi sabah olusunu bulduk yavrumu zehirlemisler burdaki kadin ne zamandir takmisti ama bi canlinin hayatina son verecek kadar gaddar sanmioduk jandarmaya sikayet ettik kanit olmayinca bisey yapamadilar gorseydiniz kizlar melekler gibi uyuyodu sanki yavrum bahcemizin arkasina gomduk bugun aglamaktan helak oldum gorseydiniz o kadar tatli masum bi kopeciktiki anlatamam kopek katillerine lanet olsun diyorum

canlarım benim pc hala olmadı..bide üstüne 400 milyonluk masraf actıı eşolusu:) daha da gelmedii.ekran bekliyomuş
bilgisayarcıı..hiçbirinizi unutmadımm yaa.hergün aklımdasınızzz...ama bilgisayar olmayınca elim kolum bağlandı..zaten evden cıkan bi tip değilimm..resmen kendimi boşlukta hissettim sizsiz yeminleee...bu da teyzemlerin pccc...kuzenden izin aldım 2 dk. yazıp cıkayım diye benimkiler merak etmiştir dedim..cıkıyorummm.hatunlarr..umarım hepiniz iyisinizdir...yazlıanlarıda okumadımm..100 sayfayıu gecik kaynatmışsınız bensizzz..nası okuycam ben bunları pc gelince yahuu...öpüyorummm hepiciğinizziiii mucuckussss

canim benim seni merak edioduk tatlim insallah en yakin zamanda pc nin olur tatli sohbetinide senide ozledik guzelcim prensesle seni koskocaman opuozzzzzzzzz

slm millet nerelerdesiniz yahuu
ben dün geceden çıktım azcıkın gezdim bugün yüzdüm geldim =)
meltemim mrk etmiştik cnm seni bian önce hallolur inş.
prensesim kuzum kendinden de çıkar cnm eziyet eden insan er veya geç görür sonucunu üzülme sen
mehtapım ilknurum nirdesiiniiz kızlar

canim benim ne iyi etmissin gulum dogru diosun eden bulur daima boyle biseyi yapan biride allah verir elbet cezasini sende yoruldun heralde yoksun canimcimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…