Selenimo ve Cankularyla her telden

canim benim ne iyi etmissin gulum dogru diosun eden bulur daima boyle biseyi yapan biride allah verir elbet cezasini sende yoruldun heralde yoksun canimcimm

günaaaaydııın kıslaaaaarr :sm_cool:
prensesim yorgundm cnm ctesi gecede hiç uyumamıştım ondan erken uyudum

zeynepcigim açıp selam veriyor hergünkaydirigubbakcemile5
benim tansiyonum düşük kafamı kaldıramıyorum sürekli uyumak istiyorummafoldumben
okadar çok işim varki bir türlü kendimi toparlayamadım

zeynepcigim açıp selam veriyor hergünkaydirigubbakcemile5
benim tansiyonum düşük kafamı kaldıramıyorum sürekli uyumak istiyorummafoldumben
okadar çok işim varki bir türlü kendimi toparlayamadım

cani mehtabim kiyamam sana bi doktora gorunsen hala dusuk seyrediomus madem tansiyonun canim ona gore bi ilac verirdi sebebini arastirirdi gulum

mehtapım işten kaytaramıyorum ki eskiye bakarak daha yoğun buara yoksam sizi bırakmamda
ya ekiim den hiç hbr yok mrk ettim onuda sonracıma ilknur yok 2 gündür alla alla

mehtapım işten kaytaramıyorum ki eskiye bakarak daha yoğun buara yoksam sizi bırakmamda
ya ekiim den hiç hbr yok mrk ettim onuda sonracıma ilknur yok 2 gündür alla alla

bende guzelim ekimi merak ettim ilknurda kayiplarda umarim onemli bisey yoktur fistigim

prensesiiim ne güseeeeel çiçeklerr olmuşuzz bizz öyle saol ballı lokmaaaam bnm opuyorumnanaktan Şeniz

iyiyim cnm
sen nasılsıın
lokumu en son gördüğümde ağacın altında uyuyodu çok şiriin yaa =)

valla isim ii oldu cnm lokuma bi ara çıkmadan bakiim bakiim nasıl keyfi
sen ne yedin bakayım fazla kaçırdım diyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…