Selenimo ve Cankularyla her telden

selam cankuşlar beni merak ettiniz mi ben iyiyim internetim artık yok eylülde alacakmışız, şimdi internet kafesden yazıyorum buranın ortamını sevmedim , iyi olduğumu merak etmemeniz için yazayım dedim hepinizi özledim kızlar kendinize iyi bakın

prensesim kardeşim kendine iyi bak hep aklımdasın birtanem :)))))))

canim kardesim seni hic merak etmezmiyiz gulum catladim meraktan saolasin haber verdigin icin demek eylulde alcaksiniz cok ozlucem bitanemm seni

zeynebimm fistigimm girmemissinn merak eettim doktor noldu tatlimcimm

cnm gittim bugün hast.e dr sağlık ocağındaki tahlillere göre yatışını vermem gerek dedi yeniden tahlil yaptırdık sonuç: sağlık ocağındaki tahliller yanlıış! boşuna korkmuşuz yani
gayeette sağlıklıymışım çok şaşırdım sağlık ocağına kalsam yanmıştım neyse büyük bi ohh çektim kolestrolümde düşük kan değerlerimde normal çıktı annem kadında rahatladı

canim benim cok sukur bitanemm bi oh cektim simdi lattem benim saglik ocagi yanlis bakmis demekki iyiki bi yerden kalmadin anneciginde rahatlamistir sende tabiki bende rahatladim aklim sendeydi sekercim kismetse yarin bende donuorum canimm lokumum nasil gorebildinmi bugun balim

şükür prensesimm sağoll ballı lokmamm ya eğer sağlıkocağındakiler doğru olsaydı kemik biyopsisi gibi bişi yapılcaktı bi süre yatıcaktım düşünsene deli oldm boşuna o kadar stres yaşamışız o plt denen şeyden neyseki rahatladık
kuzum koca gün hast deydim ya lokumu göremedim bugün hiç
sana da hayırlı yolculuklar cnm inş.ist da daha da rahat ediceksin tatlım

canimin ici aman allah korusun bosu bosuna neler yapilcakmis guzelcim ya dogru is yapsalar sasardim saglikocagi anca ilac yazdirmaya orasi iyice guvenim sarsildi cok sukur iyi haberler verdin tatliskom artik yarin gorursun lokumu insalla saolasin gulum insallah daha iyi olcak kaymaklim

geçmiş olsun kuzum bizimde aklımız sende kalmıştı sen ihmal etme oğluşunu snra yine görüşürüz

ilknurum iyi olduguna çok sevindim canım
çok meraklandım canım benim
oğluşunada çok geçmiş olsun inşallah bir şey yoktur.üşütmüştür muhakkak
özledim kuzu seni kocaman mucccckkkk

geçmiş olsun kuzum bizimde aklımız sende kalmıştı sen ihmal etme oğluşunu snra yine görüşürüz

ilknurum iyi olduguna çok sevindim canım
çok meraklandım canım benim
oğluşunada çok geçmiş olsun inşallah bir şey yoktur.üşütmüştür muhakkak
özledim kuzu seni kocaman mucccckkkk

sağolun kızlar
bende özledim valla sizi
evden hiç çıkmamıştım kaç gündür eşim dün çıkardı gezmeye
o da burnumdan geldi oğlan ateşleniverdi işte
neyse bi problem yok şimdilik canlar
bende öptüm siziiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…