amin bitanem benim sen nasil oldun?tansiyonun ne durumda bitanem?hayırdır birtanem
ALLAH hayırlara çıkarsın
rüyayı hep iyiye yoracaksın
ben geldim mehtoş nasılsın kuzu
selam cankuşlar beni merak ettiniz mi ben iyiyim internetim artık yok eylülde alacakmışız, şimdi internet kafesden yazıyorum buranın ortamını sevmedim , iyi olduğumu merak etmemeniz için yazayım dedim hepinizi özledim kızlar kendinize iyi bakın
prensesim kardeşim kendine iyi bak hep aklımdasın birtanem :)))))))
ilknur yok niye girmedi bu kız girmiş ama yazmamış:sinifsinif:
merak ettim şimdi yaa bir problem yoktur inşallah
zeynebimm fistigimm girmemissinn merak eettim doktor noldu tatlimcimm
cnm gittim bugün hast.e dr sağlık ocağındaki tahlillere göre yatışını vermem gerek dedi yeniden tahlil yaptırdık sonuç: sağlık ocağındaki tahliller yanlıış! boşuna korkmuşuz yani
gayeette sağlıklıymışımçok şaşırdım sağlık ocağına kalsam yanmıştım neyse büyük bi ohh çektim kolestrolümde düşük kan değerlerimde normal çıktı annem kadında rahatladı
canim benim cok sukur bitanemm bi oh cektim simdi lattem benim saglik ocagi yanlis bakmis demekki iyiki bi yerden kalmadin anneciginde rahatlamistir sende tabiki bende rahatladim aklim sendeydi sekercim kismetse yarin bende donuorum canimm lokumum nasil gorebildinmi bugun balim
şükür prensesimm sağoll ballı lokmamm ya eğer sağlıkocağındakiler doğru olsaydı kemik biyopsisi gibi bişi yapılcaktı bi süre yatıcaktım düşünsene deli oldm boşuna o kadar stres yaşamışız o plt denen şeyden neyseki rahatladık
kuzum koca gün hast deydim ya lokumu göremedim bugün hiç
sana da hayırlı yolculuklar cnm inş.ist da daha da rahat ediceksin tatlım
kızlar günaydın benim klavye bozuldu cumaertesi aniden
girdim cumartesi ama yazamadım
dün aldık anca klavye
benim adam beğenmiyo bişey pimpirik bilgisayarcısına ısmarlamışmış
deli oldum kaç gündür
şimdi çıkıyorum büyük oğlan hasta eteşli dra götrürüyorum
akşam götrüdük bişey yok gibi ama ateşlendi sabah yine bye şimdilik
geçmiş olsun kuzum bizimde aklımız sende kalmıştı sen ihmal etme oğluşunu snra yine görüşürüz
ilknurum iyi olduguna çok sevindim canım
çok meraklandım canım benim
oğluşunada çok geçmiş olsun inşallah bir şey yoktur.üşütmüştür muhakkak
özledim kuzu seni kocaman mucccckkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?