- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
gunaydinn canimcim bende istiorum valla o yuzden nete hic resim ekleyemiorum
Canım Canon Model bak diyor bazıları ben bi internet siteden buldum model ama ne biliyim offf.
selam kızlar ne zamandır gelemiyorum topiğe :kedi: anacım evlenmek kolayda bu misafir ağırlama kısmı evlilikten daha zor her gün bi atraksiyon dahada sonu gelmedi valla :1shok:
sizlerde ne var ne yok bakalım teker teker anlatın bakem... ilknurum oğlan iyice düzelmiştir inşallah prensesim taşınma işleri ne alemde mehtabım tansiyon ne durumda zeynebim senin aşk iş olaylarında da bi sorun yoktur inşallah... selenimom geldi mi tatilden... daha başka kim varrr hııımm meltemcim nerelerde ki acep... herkes anlatsın kısa kısa çok yazmışınız anacım takip edemedim sizi hihoyyyt
ilknurum girmemiş yine ,hastalandıktan sonra girmeyince çok merak ediyorum:1hug:
gonzales,prenses ve zoia
gününüz güzel geçer umarım
selam kızlar ne zamandır gelemiyorum topiğe :kedi: anacım evlenmek kolayda bu misafir ağırlama kısmı evlilikten daha zor her gün bi atraksiyon dahada sonu gelmedi valla :1shok:
sizlerde ne var ne yok bakalım teker teker anlatın bakem... ilknurum oğlan iyice düzelmiştir inşallah prensesim taşınma işleri ne alemde mehtabım tansiyon ne durumda zeynebim senin aşk iş olaylarında da bi sorun yoktur inşallah... selenimom geldi mi tatilden... daha başka kim varrr hııımm meltemcim nerelerde ki acep... herkes anlatsın kısa kısa çok yazmışınız anacım takip edemedim sizi hihoyyyt
Kıslar tünaydın sabah annem kahvaltıya açğırdı zorla yedim 1 dilim
pazara gittiydi annem ısmarladım elmalarımı ekşi ekşi
yicem bugün
bugün iyiyim ama yemek yemek istemiyo canım
boğazım acuk kötü gibi
ama bugün halim var en azından
birazdan çıkıcam bi arkadaşa sözüm var
aalhtan yakında
Canım Canon Model bak diyor bazıları ben bi internet siteden buldum model ama ne biliyim offf.
ilknurum girmemiş yine ,hastalandıktan sonra girmeyince çok merak ediyorum:1hug:
gonzales,prenses ve zoia
gününüz güzel geçer umarım
Kıslar tünaydın sabah annem kahvaltıya açğırdı zorla yedim 1 dilim
pazara gittiydi annem ısmarladım elmalarımı ekşi ekşi
yicem bugün
bugün iyiyim ama yemek yemek istemiyo canım
boğazım acuk kötü gibi
ama bugün halim var en azından
birazdan çıkıcam bi arkadaşa sözüm var
aalhtan yakında
İŞte bende geldim MErhaba tüm dostlara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?