Selenimo ve Cankularyla her telden

selam kızlar ne zamandır gelemiyorum topiğe :kedi: anacım evlenmek kolayda bu misafir ağırlama kısmı evlilikten daha zor her gün bi atraksiyon dahada sonu gelmedi valla :1shok:
sizlerde ne var ne yok bakalım teker teker anlatın bakem... ilknurum oğlan iyice düzelmiştir inşallah prensesim taşınma işleri ne alemde mehtabım tansiyon ne durumda zeynebim senin aşk iş olaylarında da bi sorun yoktur inşallah... selenimom geldi mi tatilden... daha başka kim varrr hııımm meltemcim nerelerde ki acep... herkes anlatsın kısa kısa çok yazmışınız anacım takip edemedim sizi hihoyyyt

oyyy oyyy kimseler yok
sabah akşam antrak çalışıyorum ben
valla günde 2kez topige ziyarete geliyorum :))hihoyyyt

kaçak gelin senin sınav sonucun belli oldumu

ilknurum girmemiş yine ,hastalandıktan sonra girmeyince çok merak ediyorum:1hug:
gonzales,prenses ve zoia
gününüz güzel geçer umarım

Kıslar tünaydın sabah annem kahvaltıya açğırdı zorla yedim 1 dilim
pazara gittiydi annem ısmarladım elmalarımı ekşi ekşi
yicem bugün
bugün iyiyim ama yemek yemek istemiyo canım
boğazım acuk kötü gibi
ama bugün halim var en azından
birazdan çıkıcam bi arkadaşa sözüm var
aalhtan yakında

cankuşlaarımm ben paydoos ettim bugün erkencikten
şimdi evdeyim sevkülüüm geldii onlaa çıkıcaam azıcık özlem gidericeez :kedi:
zaten cnmıniçi o tahlil muhabbetlerinden o da çok korkmuştu biraz kafa dağıtırızz
süslenip püsleneyiim been zemuszemus

taze gelinim ne zaman biticek senin bu misafirlerin arayı açtıın iice =)
cnm sınav sonucun açıklandımı o operasyon görevlisini sordum arkadaşıma onların sadece yükselmesi olmuyomuş başlanan pozisyonda devam ediyolarmış tüm haklardan yararlanabiliyolar yine
inş olur cnmcım

hiç yememezlik yapma tatlım tam düzeldim derken =)
arkadaşının yanında 2 çift laflayıp bişiler atıştır yine

guzel gelinim benim gozumuz yollardaydi hep ama yeni evlisin dogal tabi kosturmak yoruluosundur kiyamam sana ben bu arada istanbula dondum eylul basi annem ananem doncek o zaman eve cikcam sonrada duktur gelcek ameliyat olcak arada bi kacamak yapip boyle gel emi fistigim benimmm opuyorumnanaktan

bitanemm benim daha tam duzelemedin bide eksi elmami yicen sadece tatlimm yapma zaten kilon kalmadiki artik bence koruma olarak surdur beslenmeni bide tek tip gida besini zararliymis vucut direncini dusuruomus aman canimm dikkat et kendine lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…