Selenimo ve Cankularyla her telden

oda sabah akşam almaya başladıktan sonra geceleri uyuyamıyorum dediş
dr de 150lik sabah al 10gün sonra görüşelim demiş

evet oda saat 4de uyanıyorum dedi
sonra yatakta dönüp duruyorum kafama bir şeyler takılıyor dedi hatta dün gece pirinç pilavının yapıışı kafama takıldı 6ya kadar uyuyamadım dedi(

aaa tesadufe bak guzelcim oda dort bende dortte uyaniom benim aklima bisey takilmio ama uykum kacioo tvye bakiorum bi iki saat sonra tekrar uyuyomm canimmm

bana doktor demistiki eger bu dozajda yeterli gelmesse sabah 150 aksam 150 veririz demisti yani toplam gunde 300 mg alcam gerci simdide toplam 225mg almis oluorum

ama dr u bu sefer daha iyi görmüş onu
bana takılıyor:))
akşamları çocukları parka götürüyoruz sonra yemege çıkarıyorum sabahlarıda bazen yürüyüşe götürüyorum evde kendini dinlemesine fazla fırsat vermiyorum
benim tansiyon 5-7 ama inan ondan daha dik yürüyorum sadace açılsın diye akşamları çıkıyorum

canim arkadasin simdi bi sabah 150 likmi alcakmis

evet canım sabahları 150lik alacakmış,ama doktor dozajı arttıracagım demiş
evet canim zaten doktor teshis bolumune depresyon~anksiyete yazmisti

onunkide yanlış olmasın majör depresyon ve anksiyete galiba

bana doktor demistiki eger bu dozajda yeterli gelmesse sabah 150 aksam 150 veririz demisti yani toplam gunde 300 mg alcam gerci simdide toplam 225mg almis oluorum

ne yapcaksın halecigim dr güvenmek zorundasın kendi kafana göere ilaçta değişiklik yapma gerekirse 300lük kullanacaksın

aman masallah canimm insallah daha iyi olur arkadasin gerci birliktesiniz mutlaka senin gibi bi arkadasi oldugu icin cabucak duzelecektir arkadasin bitanem
valla benim durumum cok ilginc mesela annemle bodruma inioduk bazen yazliktayken yinede kendimi kotu hissediodum degisiklik olmus gibi hissedemiodum cozemedim valla bi mutsuzluk hakim anlayamadim tovbe tovbe diorum allahim gucune gitmesin korkuorum daha fena bi dert vercek gorcem diorum ama bu durumuda yok edemiorum iste gulcicegim

bitanem sence reglimden dolayi olabilirmi yoksa hemen ilaci arttirsammi

canım sende bu arada teksin arkadaşlarını ara onlarla takıl inan faydası oluyor
evde sürekli yalnız kalma
hiç birşey yapamazsan bile sıcak filan dinleme çık çarşı pazar gezz

prensesim reglinden dolayıda gerginlik,sıkıntı ,mutsuzluk olur
ayını doldur bakalım ondan sonra dr le görüşürsün o karar verir

canım sende bu arada teksin arkadaşlarını ara onlarla takıl inan faydası oluyor
evde sürekli yalnız kalma
hiç birşey yapamazsan bile sıcak filan dinleme çık çarşı pazar gezz

canim bunu doktorada soylemistim gerci ama kimseyle gorusmek istemiorum onlari sevmedigim deil ama bilmiorum icimden kimseyle gorusmek gelmioo tatlim dun mesela pazara ciktim ama eve gelince yine ben ayni ben gerci pazardada ayniydim yarin bi taksime cikayim diorum ama degisen bisey olmucak cunku hep denedigim seyler bilmiorum ilac etki etmio belki dozaj az gelioo cunku kullananlar hep iyi geldigini eski aktivitelerine geri donduklerini disa acildikdiklarini falan soyluolar

canım yaşadıgın ortam huzurlu bir ortam degill
dr sürekli dırdır huzursuzluk çıkaracak diye gergin dolaşıyorsun oda tabiki hastalıgını tetikliyor
1günde yakalanmadınki sen bu rahatsızlıga 1günde kurtulamazsın
ama evini ayır doktorunla iletişimini kesme inan kurtulacaksın bu ilaçlardan

prensesim reglinden dolayıda gerginlik,sıkıntı ,mutsuzluk olur
ayını doldur bakalım ondan sonra dr le görüşürsün o karar verir

canim benim dr telini vermisti ararim artik simdi burda baska doktora gitsem el degisir annemde memnun kaldi epey uzak gerci ama zaten muayene etmio sikayet dinlio ilaclarida saglik ocaginda yazdiririm rapor cikardi cunku

evet arkadaşta öyleydi
doktoru değişmelisin evde kapanıp kalmamalısın bunu ne kendine nede çoğuna yapmaya hakkın yok demiş.hep mazeret bulurdu dışarı çıkmamak için
ama birazda zorluyoruz onu belli dışardada çok huzurlu degil ama en azından ben oyalıyorum alışıyor kaydirigubbakcemile5

dogru diosun lokumum bi gunde yakalanmadimki bi gunde kurtulayim cok dogru caniminici bu ilaclardan kurtulmak cok istiorumm tatlim insallah o gunude gorucem hayirlisiyla sekercimm

canim benim dr telini vermisti ararim artik simdi burda baska doktora gitsem el degisir annemde memnun kaldi epey uzak gerci ama zaten muayene etmio sikayet dinlio ilaclarida saglik ocaginda yazdiririm rapor cikardi cunku

ama halem bilmiyorum ama dr seni görmesi gerek yüzüne gözlerine bakması gerek dinleyerek olurmu bilemiyorum
psikoloğmu?yoksa psikyatır mı?

arkadasinla durumumuz ayniymis valla canikom yazliktaki yanimizin yan evindede biri vardi hatta annem tanistirdi cunku biliosun hep evdeyim cocuk sitenin cafesine gidelim yok denize gidelim falan diodu ben hep bahane yarattimm kaciodum resmen ama bu rahatsizligimizdan iste insallah gecicekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…