Selenimo ve Cankularyla her telden

ay taam geliyorum yine iş çıkardılar başıma yaa
sinir olmaya başladıım ii cee klava:

selam hepinize
sabah, öğle ,akşam ve gece vardiyası gibi olmuşuz
yazan gidiyor:))
denk gelemedik bir türlü
hepinizi çokkk öpüyorummm

canim benim bende ibrahim saracoglunun kurunu duymustum iyi olur tatlim insallah degerlendirme sonucundada olumsuz bisey olmaz tatlim dua ediorum bende benimde annem anneannem pamuk geldi oyuzden giremedim kismetse cumartesi ev bakmaya cikcaz tatlim yarin pazarimiz var o yuzden gidemioruzz sekerim cok optum hayirli haberleriini bekliorum bitanem

tatlim benim 60 kilosun bi kiloyu verirdin sen ilacsiz bitanemm uykusuzluk benim ilk kutuda yapmisti ama bi hafta sonra duzene girio canim sanirim vucut adepte oluyo oyle oluyo hayatim baslayana kadar basladiktan sonra gerisi gelir kuzum

canim benim cok dogru diyosun herseyde bi hayir vardir tabi bilmiorum belki ben tam aciklayamiorum sagligim yerinde cok sukur daha kotu durumda olanlar var farkindayim bunlara sukrediorum daima ama mutlu deilim insanin kendi elinde ama mutlu olamiorum nedense yoksa hep sukrediyorum halime bitanem

tatliskomm simdiden basarilar guzelim dua ederim senin icinde insallah iyi gecer sinavlarin kaymaklim canim reglinden bi kac gun sonra daha gecsin bide oyle tartil bazen uc dort gun sonra sisler inio gulum

canim ilknurum saol guzelim insallah dedigin gibi olur caremelli lattem benim bende seni seviommmm canimin ici koskocaman opuldun tatliskom

GÜNAYDINNNNN
HERKESEE
mutlu huzurlu sağlıklı bir
gün geçirmenizi dilerim
zabahın köründe kalktı benim
sıpalar
kahvaltı hazırlıyorum onlara
ama uykum da yok Allahtan

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan prenses geldimi kıs annen
mehtap paslaşamadık bi türlü
selenimocum kap gell laptopu uyurken millet laflayalım acukk
zeynep gizem hayırlı işler kızlarrr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaaydııııııın ilknuurr gizeeem nasılsıınızzz kızlaaarrr

zeynebim koru parktaydım akşam
geçen akşam gittiydik de bitiremedik mağazaları
kalanları da dün akşam pırpıkladımmm
kışlık cici cici hırkalar aldım
oğluşlarıma panduf aldımm
ayakkabı aldııımmm vs. vs. vs.
eve almayacak adam beniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…