Selenimo ve Cankularyla her telden

hafta sonu bende yemek pişmez genelde ,dışarda yeriz,
senin içinde iyi git gez, karnını doyur gel,gelince çay demler oturur içersin,
bak benim koca da yok olsaydı bende alıp çıkardım dışarı valla.

hafta sonu bende yemek pişmez genelde ,dışarda yeriz,
senin içinde iyi git gez, karnını doyur gel,gelince çay demler oturur içersin,
bak benim koca da yok olsaydı bende alıp çıkardım dışarı valla.

canım Allah kavuştursun tez zamanda çok mu kalacak eşin
benimkiler 2 - 3 arası gibi gelirler ancaaa
oğlanı uyutuyorum ayağımda sallıyorum şimdi
onlar gelene kadar uyusun bari

yokkk kızzz, benimki akşam gider sabah gelir, bazen 3 gün kalır,bazen bir hafta,
bu akşam gelecek.
napsın işi öyle.

uyudu benim sıpaa
kalkayım bende işleri toparlayayım ablam
sağol güzel pazar sohbetin için canımm
işler beni bekler
onlar gelene kadar bitireyim
öptüm seni bye bye ablası
mehtabı göremezsem üzülcem
bakarım arada yinee

anacım ne yorgunluğu senelerdir alışık,evde daha çok oluyo,hatta gitsin diyorum bazen,,yol dediğin nolcakki, uçak olduktan sonra. biz kalkana kadar gidip geliyo.avrupalara

olsun kız kolaymı yinede
uçak bile yoruyo insanı
gerçi gezmek oluyo memnundur halinden
ama herşey bi yere kadar ne biliyim

hadi görüşürüz, bak işine.
bu gün de temizlik yapma bu gün pazarrrrr,tatil kızzzzzzzz

yok temizlik değil canımm
çamaşırlar var topla falan oğlanların
oyuncaklar dağınıklık sabah sabah yaymış oğlan arabalarını
eften püften işler yani
hadi öptüm senii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım rabbim şifanı çabucak versin ...taşınmanın zor kısmı bence toplanma eşyan eve bir girsin düzenini rahat kurarsın inşallah ...benim keyfim sen taşınacaksın ,rahat edeceksin diye çok iyi oldu , mutlu ol gülüm en sıkıntılı halin taşınma teleşı gibi olsun .... duktur bu ayın 12 demi ameliyat olacaktı yoksa ekimin 12 demi

canim benim ramazanda benimde duzen sasti sahura kadar oturma ezandan sonra yatinca uyanma haliyle gec oluoo cicegim ramazandan sonra duzene gireriz hayirlisiyla cok sukur net baglandi artik sirayla girersiniz balim

ancak bayramdan sonra düzene gireriz benim canavarda okula başlar , ben de lw ye ha ha kilo vermeye tekrar başlarım inşallah uykumda düzene girer

hayırlı olsun rabbim zihin açıklığı versin inşallah ...1. sınıf bize zor gelmişti inşallah sen sıkıntı çekmezsin ..

kıs tartıldım sabah 57 kg geldim
pek sevindirik oldum
önceki kullandığımda bu kadar hızlı gitmemişti kilolar
4 günde 1 kg vermişim tamm

maşallah moralin düzelmiştir... diyet yapmayıp yediklerine dikkat edersen zamanla alışkanlık halini alıyor ve geri verdiğin kilolar dönmüyor.... bacım bal önce buraya yazdım sizi daha çok beğeniyorum :))))))

mehtabım hayırlı yolculuklar sağ salim git gel inşallah

canim seleminom insallah tatlim benim allah hepimize saglik mutluluk huzur versin hayatim hepinizin destegi buyuk motivasyon saglio valla opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

geçmiş olsun kuzummm
inşallah hayırlısı ile geçer biter anlamazsın bileee
Dualarım seninle

heehh ablam doğru dedin
hayat şimdi başlıyo prenses içinnn

saolasinn caramelli lattem benim amin canimcimm eksik olma emi canimin ici bugun kotuyum biraz moralim bozuk bugune kadar iyi hissediodum sanirim reglden dolayi boyle oldum cicim

ancak bayramdan sonra düzene gireriz benim canavarda okula başlar , ben de lw ye ha ha kilo vermeye tekrar başlarım inşallah uykumda düzene girer

canim sultanimm insallah canimm hayirlisiyla yavrun okula baslasin siniflari doldursun yerim ben onu tabi baslarsin sekerim bende diyete baslicam kismetse gulum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…