Selenimo ve Cankularyla her telden

saolasin cicegim allah zihin acikligi versin hayirli ugurlu olsun tatlim onluk nede yakisir yavrusuna allah banada nasip eder insalla benim icin minigi op guzelcim

saolasin tatlim bugun nedense moralim bozuk kendimi kotu hissediorum canimin ici belkide malum donemin ikinci gunundeyim ondandir kuzum cunku masallahim vardi ilaclar iyi gelmeye baslamisti dukturun gunu deisti bayramdan iki gun sonra olcak ameliyat tatliskom cunku doktoru bayramda yokmus burda oncesindede izinliymis dolayisiyla tarih deisti oda persembe gelcek sanirim hayatimm

canim benim sorma sirkeli su bi kere yaptim gun boyunca midem bulandi cok kotu yapti sanirim her mide kaldirmio sende zorlama gulum zaten lwde iciosun kilonda fazla deil cok zorlama derim gulum benim

kıs tartıldım sabah 57 kg geldim
pek sevindirik oldum
önceki kullandığımda bu kadar hızlı gitmemişti kilolar
4 günde 1 kg vermişim tamm

gozun aydin fistigimm benim bende sabah tartildim 57.2 geldim insallah bayram sonrasinda bi duzene girerim bende citirimm cerezim yerim seni

prensesiim cnmm çok geçmiş olsn cnm sen sıkma canını vardır herişte bi hayır

kızlar ben bugün 4 e kadar uyuduum
haftaiçinin acısını .çıkarttım yanii
annemle salça falan yapalım dedik ama yağmur yağıyodu pazara gidemedik kaldı önümüzdeki haftaya
azıcık eşyalarımı falan topladım çamaşırları attım makineya bide saçlarımıı yağladım haftada bi yapıodum geçen hafta yapamadıım şimcik sarılı kafayla bekliyoruum evde kaydirigubbakcemile3
bu kadar çok uyumaya alışık değil ya bünye valla sersem gibiyiimm

mehtabıım girmemişş
hayırlıı yolculuklar kuzum
güle güle git güle güle gel inşallah

canlar siz yoksunuz bende kaçiim biraaz
annemin saçlarını boyayacaktık =) beyazları epey çıkmış dipten =) onu halledeyimm
görüşürüz öpüyorum sizii opuyorumnanaktan

oh canim benim masallah tam acisini cikarmissin iyi olmus kaymaklim ev salcasi en sagliklisi tatlim hazirlarinda katki maddeleri varmis guzelcim ne yagi suruyosun canim?badem yagi falanmi cicim?

canlar siz yoksunuz bende kaçiim biraaz
annemin saçlarını boyayacaktık =) beyazları epey çıkmış dipten =) onu halledeyimm
görüşürüz öpüyorum sizii opuyorumnanaktan

ohh anneciginde cicik olcak evde nasil rahat boyaniomu sekerim?bende rofle var ama slklldim koyu renge boyim diorum ama bilmem nasil olur

oh canim benim masallah tam acisini cikarmissin iyi olmus kaymaklim ev salcasi en sagliklisi tatlim hazirlarinda katki maddeleri varmis guzelcim ne yagi suruyosun canim?badem yagi falanmi cicim?

cnmcım eskiden badem yağı hint yağı bide yılanyılang diye bişi var onları karıştıırıp içine bepanthene ampul kırıp sürüyodum en son saç yağları satılıyo ya karışık onlardan aldım onu kullanıyorum işe yarıyo saçları yumuşatıyo saçları =)
bide hint yağı saçları koyultuomuşş fıstık ben biara kaşlarım çok azdı kullanıyodum işime yaradı azcık koyultup çıktı yeni yeni aldırmaya bile başkadım kaşlar kaydirigubbakcemile3

ohh anneciginde cicik olcak evde nasil rahat boyaniomu sekerim?bende rofle var ama slklldim koyu renge boyim diorum ama bilmem nasil olur

röfleden snra koyuya geçenler genel de çok duramayp boyuya tatlım
ama değişiklik için ii olur

röfleden snra koyuya geçenler genel de çok duramayp boyuya tatlım
ama değişiklik için ii olur

canim benim on senedir hep sari rofle kullandim yakisanda bana o diyolar koyu renk seni kapar diolar ama bende biktim bi degisiklik istiorumm artik kahve tonlarindan bi renk olsun diom ama bilmiorumm sende varmi boya veya rofle canim

aktardanmi aldin canim yoksa belli bi markami tatlimm bide elidor loreolin maskeleri var bende kullandim onlardan ama ise yaramadida bitanem bu arada hic denk gelemioduk ozlemisim lokumum seni

canim benim on senedir hep sari rofle kullandim yakisanda bana o diyolar koyu renk seni kapar diolar ama bende biktim bi degisiklik istiorumm artik kahve tonlarindan bi renk olsun diom ama bilmiorumm sende varmi boya veya rofle canim

röfleli cnm bnmde 4 yıldır öyle kullanıyorum =)
bazen sıkıldığımda renk değiştiriyorm
geçen kış karamele boyatmıştım 7-8 ay öyle kullandım çok beğeniyolardı snra yine sıkıldım dayanamadım döndüm sarıya bidaha da değiştirmicem bu seferki röflemi çok beğendim =) uzun bi süre değiştirmem

aktardanmi aldin canim yoksa belli bi markami tatlimm bide elidor loreolin maskeleri var bende kullandim onlardan ama ise yaramadida bitanem bu arada hic denk gelemioduk ozlemisim lokumum seni

bende de var kuzu onlardan da yapıom haftada 2 kez heheh
bide sıvı kremi var lorealin onu kullanıyorum her duştan sonra
napim saçlarımı uzatmaya çalışıyorumm bakmadan olmuyo kaydirigubbakcemile3

prensesiimmmm gülüüüm bende özlemişiim senii epeydir konuşamamışızz senle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…