Günaydın millet
akşam uğrayamadım
pide alamadım yağmurdan diye eşim koştu geldi iftarı beraber yaptık
19,40 gibi gelince bende açamadım pc yiii
haftasonunuz güzel geçsin
ben acuk helecanlıyım
oğlum yarın 1, sınıfa başlıyo
şimdi okullu olduk yaniii
gerçi okulluyduk 2yıldır ama
bu başka bişey sankii
geçmiş olsun canım rabbim şifanı çabucak versin ...taşınmanın zor kısmı bence toplanma eşyan eve bir girsin düzenini rahat kurarsın inşallah ...benim keyfim sen taşınacaksın ,rahat edeceksin diye çok iyi oldu , mutlu ol gülüm en sıkıntılı halin taşınma teleşı gibi olsun .... duktur bu ayın 12 demi ameliyat olacaktı yoksa ekimin 12 demi
ben içemiyom hiç bi kere içtim midem bulandı çokk
yapiim mi acaaba bende
2007 modeller denk gelrise 2008 sıkışan oluyo
ist da daha ucuz araba
trafikten yıpranıyo diye ucuz satıyo millet
izmirde pahallı azcık
biz ist. dan 3 tane aldıydık
ford focuss geçen sene
kıs tartıldım sabah 57 kg geldim
pek sevindirik oldum
önceki kullandığımda bu kadar hızlı gitmemişti kilolar
4 günde 1 kg vermişim tamm
kuzum gidecek özletecek kendini yaaa
eşi evdedir sabahtan evde yaa
belki girer birazdan inşallah denk geliriz gitmeden
Zeyno geç yatacam demişti,uyuyordur.prenses zaten telaştadır,
aman canim ihmal etme sultanim iyi olmana sevindim tatlim kendini yorma agir biseyler kaldirma dikkat et yine tatlimm yine yoksun desene ozlucemm seni hayatim hayirlisiyla giidip gelirsin insallah bitanemm cok saoll gulum benimde hastaligim eklenince pazartesiye kaldi tasinma zor gercekten ama benim icin iyi olcak onu biliorumm allah hayirlisiyla tasinmama duzenimi kurmama nasip etsin insallah canim benim senin keyifler nasil?
kızlar ben bugün 4 e kadar uyuduum
haftaiçinin acısını .çıkarttım yanii
annemle salça falan yapalım dedik ama yağmur yağıyodu pazara gidemedik kaldı önümüzdeki haftaya
azıcık eşyalarımı falan topladım çamaşırları attım makineya bide saçlarımıı yağladım haftada bi yapıodum geçen hafta yapamadıım şimcik sarılı kafayla bekliyoruum evde kaydirigubbakcemile3
bu kadar çok uyumaya alışık değil ya bünye valla sersem gibiyiimm
canlar siz yoksunuz bende kaçiim biraaz
annemin saçlarını boyayacaktık =) beyazları epey çıkmış dipten =) onu halledeyimm
görüşürüz öpüyorum sizii opuyorumnanaktan
oh canim benim masallah tam acisini cikarmissin iyi olmus kaymaklim ev salcasi en sagliklisi tatlim hazirlarinda katki maddeleri varmis guzelcim ne yagi suruyosun canim?badem yagi falanmi cicim?
ohh anneciginde cicik olcak evde nasil rahat boyaniomu sekerim?bende rofle var ama slklldim koyu renge boyim diorum ama bilmem nasil olur
röfleden snra koyuya geçenler genel de çok duramayp boyuya tatlım
ama değişiklik için ii olur
cnmcım eskiden badem yağı hint yağı bide yılanyılang diye bişi var onları karıştıırıp içine bepanthene ampul kırıp sürüyodum en son saç yağları satılıyo ya karışık onlardan aldım onu kullanıyorum işe yarıyo saçları yumuşatıyo saçları =)
bide hint yağı saçları koyultuomuşş fıstık ben biara kaşlarım çok azdı kullanıyodum işime yaradı azcık koyultup çıktı yeni yeni aldırmaya bile başkadım kaşlar kaydirigubbakcemile3
canim benim on senedir hep sari rofle kullandim yakisanda bana o diyolar koyu renk seni kapar diolar ama bende biktim bi degisiklik istiorumm artik kahve tonlarindan bi renk olsun diom ama bilmiorumm sende varmi boya veya rofle canim
aktardanmi aldin canim yoksa belli bi markami tatlimm bide elidor loreolin maskeleri var bende kullandim onlardan ama ise yaramadida bitanem bu arada hic denk gelemioduk ozlemisim lokumum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?