Selenimo ve Cankularyla her telden

bu kis ve yaz pek ilgilenemedim icimden sacimi taramak bile zor geliodu o yuzden yiprandi uclari biraz kestircem uzadi epey bide renk deistiriyim diorumm annem pek istemio ama hep kararlarimda o etkili olmustur neden onlari mutlu etmek icin hep kendi kararimdan vazgecmisimdir sac kesimimi bile boyle kestirsen daha iyi olur dio ama oyle bi dioki gelde o sekilde kestirme diosun:))bakalim napcamm valla beni sormayinca aklina gelmeyince unutttu beni falan diomm zeynebimm benimm

tartıldım cnm ya 58 çıktım bazen 59 çıkıyorum ne bilim
ramazandan snra çook sıkı başlıcaam

canim benim ramazanda duzenler deisti ya benimde deisio bi bakiom 57.2 bi bakiom 58 oynamalar oluo ramazandan sonra duzene gircez hep beraber sultanimmm

iyi gecele canlarım
fazla kalamayacagım
halılar gelmeyince kaldım(
yarın sabah erkenden çıkacagız inşallah
bir gergin bir sinirliyim sormayın 1günümüz boşa gitti
ve halıları sermeden yola çıkacam,artık aklım hep evde kalır

kızlar ben ilk kez sizden bu kadar uzak kalacagımen fazla 1gün girmiyordum
ama fırsat buldukça sizlere yzarım herkes kendine çok iyi baksın
öpüyorum opuyorumnanaktan

mehtabımm şimdiden ii yolculuklar cnmcım
sıkma kendini boşver 1 günden bişicik olmas

canimm benimm allah yolunu acik ettsin iyi yolculuklar bitanem seni cokkk ozlucemmmm hayatimmm

canimm benimm sende kendine cok iyi bak emi gulum allaha emanet olun seni cok seviorum sultanim torunda bende optuk seni cok

mehtapcık şimdi yollardadır,hayırlısıyla gitsin. aklının bizde kalacağı kesin kızzzz,
girmeyince aklın kalıyo,ben yazlıktayken aklım kalıyodu.
Halıları son güne bırakırsan ööööllle sinirlerin zıplar yavrum.
Bura türkiye kim sözünü tutuyoki, getircez derler getirmezler.
Millet üçkağıtçı olmuş.
Neyse Antalya ya varınca sinirlerin geçer kızzzz.

saç renkleri hepiciği güzelmiş.
Prenses kendi evinde kalmaya başlayınca Kuaföre git kimseye sormadan. Otur kuaförün önüne, isteklerini say, olur derse kuaför, canın ne istiyosa,kestir,boyat.
yeni eve iyeni hayata yeni imaj lazım değilmi şekerim..
sonrada geç annenin karşısına sürprizzzzz de.
önce sakın sölemeeeee
lütfen beni kırma ve yap bunu,
bak kendini nasıl mutlu hissedeceksin,sonrada bize duygularını yaz fıstığım.
buda bizim isteğimiz,öyleyse bizi de kırma.

kızlar,çıkmam lazım bu gün hafta başı işler var,dışarı falan da çıkmam lazım, öğlen sonu girebilirsem girerim. Zaten ilknurla,Zeynodan başka da giren olmaz ya neyseeeeeeee

iyi yolculuklar canım , herşeyde bir hayır vardır bir gün geç çık ne olacak yeterki sağ salim git gel canım

kızlar bütün yazdıklarınızı okuyamadım valla... çok sık girmeyince böyle oluyo:çok üzgünüm:
hafta sonu ev içinde biraz değişiklik yaptık çok yorulmuşum valla bayram temizliğide yapmış olduk böylece sositososito

gözdecim girmiş nasıl oldun canım
pc başında olanlarda çok olur bu rahatsızlık
mr çektirdin mi?
ihmal etme fizik tedavi gör istersen iyi gelir
mr çektirmedim kuzu doktor çok kötü hissedersen çektir dedi bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum çok sancıyo çünkü doğru düzgün iş güç yapamıyorum...:sinifsinif:

benim bağırsakları bozdu lw yine
akşam yatarken içtim lw yi dün akşam
sahura kadar 1 lt içtim
1,5 lt de iftardan yatana kadar içtim
susuzluğum yok bugün dünkü kadar normal yani
300 gr vermişim 2 günde
bende düğünden bu yana 4 kilo almışım dün tartıldım ananemlerde :1no2: bayramdan sonra bende başlıycam diyete belki lwyede başlarım duruma göresengözlerimebaksanab
benimkide çok güzel yemek yapar kız üniversitedeyken de evde kaldığı için iyice öğrenmiş elinden her yemek gelir üşenmeden de yapar vallahi hihoyyyt

canim hangi renge daha yakin senin roflen bitanem
kamuran ablanın modeli gibi kestircem bende ama iyi bir kuaför bulamıyorum

tartıldım cnm ya 58 çıktım bazen 59 çıkıyorum ne bilim
ramazandan snra çook sıkı başlıcaam
beraber başlayalım kuzu bende çok kilo aldım bide tek göbekten alıyorum ben bölgesel kilo alınca insanın canı sıkılıyo :1no2:mafoldumben
mehtabım iyi yolculuklar sağ salim gidip gelirsin inşallah kuzum:a015:

kızlar,çıkmam lazım bu gün hafta başı işler var,dışarı falan da çıkmam lazım, öğlen sonu girebilirsem girerim. Zaten ilknurla,Zeynodan başka da giren olmaz ya neyseeeeeeee
ben geldim bi kerem :dilcikar: nadir giriyorum ama olsun :ecrin_bebek:

selam kızlar bir türlü karşılaşamıyoruz .. zeynep kız doğruyu söyle rakibin görüp melteme birşeymi yaptın hiç ortada yok ben yokken gelmiştir diye düşündüm ama yok gelmemiş... saç rengini beğendim ilk baştaki resime yakınsa çok güzelmiş...

gözdecim canım bayram temizliğinide bitirdin demek maşallah sana , iyice alıştın sen ev hanımlığına, saç kesiminde birşey yok ki katlı kesim.. bayram öncesi kestireceksen bekleme sonra tıklım tıklım olur kuaförler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…