Selenimo ve Cankularyla her telden

kızlar selammm
ben okul koşturmasındayım
dün turşu gibiydim
bugün de evde işlerim çok
oğlanın kitaplar verildi
onları kaplıycam
bayram temizliği yarım
güzel duaların için sağol EKıMıM
herkese güzel bir gün dilerim
SELENıMO ABLASI uğramamış
PRENSES taşınıyo kuzum
ZEYNEBıM kolay gelsin işlerin
SPEEDY uğramaz oldu
MEHTABIM sağ salim varmıştır inşallah
GÖZDEM sen neler yapıyon bakalım
herkesi öptümmmmmm

kızlaaaaar hepinizi çooook özledim :))))) Dün akşam döndük nihayet şimdilik hepinizi kocaman öpüyorum umarım herkes iyidir:1rolleyes: çok işim var çoooook

ben evde pinekliyorum kuzum bgnlerde bayram temizliği falan yapmadım çok fazla yeni ev zaten kirlencek bişeyi de yok belkim alışverişe giderim...
seninde işin çokmuş yavrum her zaman ki gibi :jeyyar: kolay gelsin anacım sana

kızlaaaaar hepinizi çooook özledim :))))) Dün akşam döndük nihayet şimdilik hepinizi kocaman öpüyorum umarım herkes iyidir:1rolleyes: çok işim var çoooook

hoşgeldin sonunda döndün çok şükür bizim ekip tamamlanıyor yine ....iş dediğin nedir ki rabbim can sağlığı versin hepside yapılır , kolay gelsin canım ..

ilknurumm kolaay gelsiin canıım

gözde senindemi canın sıkılıyor yoksa benim gibi..... benim oğluşun okuluna gittik bu sene kıyafetleri okul satmaya başladı onları aldık geldik ,yemek yapıcam daha ....aman canım benim en çok kullandığım lafı söyliycem ikimizede uyar : sıkı can iyidir : he he he

kız çok harcama yapma bak kumbaraya da at para
kaydirigubbakcemile3

kız çok harcama yapma bak kumbaraya da at para
kaydirigubbakcemile3

sen iyice gözüme girdin biriktirmeyide biliyorsun demek harcama hastalarından değilsin aferin kız maşallah sana tu tu tu :)))))

ekiiim nasılsıın cnm

iyiyim canım benim velet arkadaşını da almış gelmiş bilgisayarda oyun oynuyacağız diye beni sıkıştırıyorlar , zaten yemekte yapmadım daha, az sonra mutfağa giricem ...sen ne yaptın, nasılsın

kız bunlar sülük gibi başımdan kovuyorum 30 saniye sonra geri geliyorlar ben çıkıyorum zeynebim sonra görüşürüz

tamaam hayatıım sonra görüşürüüzz
çocuklarda azcıık oynasıın sevindirikk olsuunnn =)

opuyorumnanaktanHOŞGEEEELDııııNNNNopuyorumnanaktan
CANIM NE GÜZEL SENı TEKRAR ARAMIZDA GÖRMEK
Arayı çabuk kapat kuzum
Muhabbet çokkkkk
Özledik seni
ıyi ki geldin
CANIIIIIIIIIIIIM
a.s.a.s.a.s.a.s.

Son düzenleme:
Sağol kuzummmm
bende iş bitmiyooo kii
Tam bitti diyosun bişey buluyo veletlerrr
ilknurumm kolaay gelsiin canıım
Sağol şekerim sağolll
Ama kolay gelmiyoo
bıkkınlık geldi iştennn

ayyy :kedi:
utandııımm
:asigim::asigim::asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…