Selenimo ve Cankularyla her telden

çık kız uyu delii
ne geziniyon topik topik
gözün yükseklerde rütbelileri ne yapcan
öpüyorum canım kankam akşama görüşürüz umarımm

canım anlamıyorum senin kadar pc den bakıyom yeşilsin nerde bu kuzu diye geziniyorum arkandan
akşama yemek ne yapsam bakınıyorum
6ya kadar yapıp çıksam iyi olur
birde yorğunum antibiyotik halsiz bırakıyor
senin yerine ben 5dk kestireyimm-tatlicadiarzu-

canımsın ya sen
ben mercimek çorbası
zeytinyağlı biber dola
brokoli salatası yaptım bugün
hafif hafi
yedim az evvel bi daha yemem akşam yemeği
meyve yerim 1 elma yeterrrrr
hadi öptüm senii
KANKAM

kankam çıkamadık
bende z.yağlı fasülye ,makarna yapacagım
canımkankam hediyen için saol
1-2-3 diyince çıkalım kız opuyorumnanaktan

selam cankuşları muhabbete alış veriş eklenmiş maşallah ....pazar akşam eve geldim net gitmiş yeni geldi hemen geldim ...eeee kimse yok ..benim işler başını aldı gidiyor cuma sabahta antalyaya gidiyorum gelince işe devam((

caneey hoşgeeldiinnn nasıll geçtii tatill
gerçi geldiin yine gidiyomuşsuuun

bendee bi bakeeem dediim
ilknurr kaçmışşsn bileee
bende kaçayıım peşindeen erkencik uyuyayım buakşaam
iyi geceler cankuşlaarr opuyorumnanaktan

az evvel sinir krizi geçiriyodum oğlan deli etti beni yaa
bağıra bağıra ağladım eşim küçük oğlanı aldı annesine kaçtı
büyük sızdı kafam çatlıyo şu an
sabaha dersi kaldı çok
bitircez mecbur bugünde çok vermiş öğretmeni
4 sayfa yaptı 3 sayfa kaldıı
ama sabaha daha dinç yapar en azından
ancak öğlen gelirim ben kısçeler
öpüldünüz
tatlı rüyalar

canimmm seleminomm benim hosbuldukkk bitanemm sorma valla deli etti beni cok sukur kavustum sizlere daha iyi oldumm amin canim benim bi suru problemler cikti uvey babanin kalple ilgili daha yapmadilar ameliyati en azindan ayni evde deilim annem telde anlatio biraz etkileniorum ama gecioo ayni evde olsam cok kotu olurdumm bu arada anneannemin gozu enfeksiyon oldu onu bisure yanima almam lazim annem ameliyat olmadigi halde hemde ona hem anneanneme zor yetisioo gozune gunde alti kere damla iki saatte bir buz kompresi yapmak lazim gecene kadar cok sukur ilaclarda iyi geldi daha iyiceyim bide kabuslardan kurtulsam arada kabus goruyorum onlar etkilio o kadar bunun disinda binlerce sukur halime diyorumm sizleri cok ozluyodum artik kavustumm dahada iyiyim tatlimmm

hosbulduk bitanem cok sukur geldimm hep aklim sizdeydi bu net sirketi bezdirdi beni yani

GÜNAYDIN
hepiniz için güzel bir gün olur umarım
HALEM hoş geldinnnnnnnnnnn
çok özledik seni
iyi olduğuna çok sevindimmm

canimin ici bende nasil ozledim sizleri anlatamam kaymaklim benim cok sukur kavustum allah ayirmasin bidaha diyorummm balim

canim benim hayirli ugurlu olsun allah kazasiz belasiz kullanmani nasip etsin tatliskomm

bitanem caramelli lattem benim cok sukur yerlestim nette oldu sizlerede kavutum dahada iyiyimm valla deli duktur ameliyati olamadi kalbinde baska sorunlar cikti onun tetkitleri suruyo bakalim ondan sonra olcak ama ne zaman belli deil anneannemin gozunde enfeksion oldu bisure onu yanima alcam cunku ilgi lazim ayrica gunde alti kere damla iki saatte bir buz kompresi falan var tatlim yarin kismetse oraaya gitcem bi gun kalip donerim anneannemide alcam bakalim cok sukur diyorum halime bitanemm allah ayirmasin bidaha sizden ayri kalmak cok zordu canimcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…