Selenimo ve Cankularyla her telden

hosgeldin bitanemm nasilsin?neyse seninde netin olmus bitanem cok sukur antalyada kac gun kalcan gulum

canlarimm yarin sabah anneanneme gitcem umarim deli duktur laf sokmaz yine bigece kalcam kismetse cuma donerim yarin nete giremicem o yuzden haber veriyimm dedim bitanelerim benim sizleri seviommm unutmayin beni guzellerimmm

kızlarrrrrrrrr günaydınnnnnn,
dün başım çok ağrıdıııııı,o yüzden yazamadım,
kırmızı acı biber almiştim,antep biberi diyolar burda turşusu güzel oluyo, biraz ondan yaptm, birazda domates sosu yaptım, başım tuttu zoooonk zoonk zonkladı valla.
hiç yazasım gelmedi accık okuyup çıktım.
bu gün iyiyim.
sizin keyifler nasılllllllll.
arabam cuma güünü elimde inşallah..
Zoiciiiiiiiiimmmm en kısa zamanda darısı başına çok istiyorsun herhalde..

Tabii isteyen diğer arkadaşlarımada daha daha iyileri nasip olsun inşallh.

Bu arada elma suyu evam bu gün sandaloza da başladım.
vermesem bile almam en azından. ma verecem gibi duruyo,
şu da bir gerçekki,spor yapmayınca istediğin kadar kilo ver vucut şekle girmiyor.
ama ççoookk üşeniyorum ooofffff, çokk faydasını görmüştüm oysa,
kızlarnolur gaz verinde sabah yürüyüşlerine başlayım tekrar.

kızlar günayın ......
zeynep tatlım tatil bu defa fena değildi aslında bizimki tatil değil akraba ziyareti , kayınvalide ben giicem diye koca bir tepsi baklava açmıştı ben de çok olmasada yedim he he he azcuk kilom arttı o kadarcık...sen nasılsın iş yerinde durumlar nasıl hala aynı mı ..
prensesim yarın gidiyorum ama pazar akşama önücem kısmetse, bu gün de sen yoksun karşılaşamıycaz gülüm kısmetse pazartesiye görüşürüz :))))
ilknurum bacım o sinir krizlerinden ben alasını yaşaım bilirim canım hatta eşim sinirden ödev kağıdını yırtmıştı evde sürekli gerilim hakimdi 1. sınıf anneleri hep benim gibiydi hatta daha beterleri vardı bunlar normal gülüm eninde sonunda okumayıda yazmayıda öğreniyorlar o yüzden kendini hırpalama tecrübe konuşuyor burda , ders konusunda çocuğu çok sıkma sonra derslerden tiksiniyorlar daha kötü oluyor ...Allah yardımcın olsun bol sabır versin

günaydın :)))) patron bizden gaz mı istiyorsun, sen şekle girmezsen bizi nasıl azarlıycanda şekle sokacaksın, patron dediğin şekilli olur, sen yapacaksınki bize örnek olasın ...azcuk gazladım mı işe yarar mı ...

bak sevdim bu gazııı,fena hırslandım kızzzzzzzz, Çok üzgünüm çoook
Bu arada sene zayıflamaya başla bakem daha bi tene daha bebe yapacan. :CüvCüv:

günaaydıııın selenimoo ablaam günaydıın ekiiimciim
nasılsıınızz bugüünn

önce bi ehliyetimi alayıım snra istiyorum gerçekten :)
aslında benim istediğiim şey şu hani varya bazıı erkeklerin takıntısıı işte yok bayanlar kullanmaz yok beceremezz inadıma çok çook iyi araba kullanmak istiyoruum
hmm sonrasında belki onu diyenlere 1-2 çarpabiliriim kaydirigubbakcemile3

ohh cnm tatilde rahatlamışsındırr azcık farklılık çook iyi geliyoo bazeen :)
şimcik geldiğinde tekrardan sıkı sıkıya başlarsın
ben ilaçlar bitmeden dönmeyeyim dedim lw ye ama kilom gitmioo mafoldumben
işyeride hep aynı cnm bi öyle bi böyle devam ediyo umursamamayaa çalışıyoruum

günaydın hanımlar
ohh herkesler çok iyi sevindim zeynebim şimdi gördüm selam

hosbulduk bitanem cok sukur geldimm hep aklim sizdeydi bu net sirketi bezdirdi beni yani

sonunda yapmışlar ya kuzum boşverr artık bol bol girersiin
bu arada yeni evin nasıl çevren falan nasıl inşallah alışabilmişsindir

ılknurum kankam
sıkma o güzel canını,1,sınıfta veli okutur çocuğu olur üzerine gitme oğlanın zamanla herşey
ben kıza hamileydim oğlana bağırdıkça kız karnımda tepinirdi
parmakları yoruluyor annesi sen büyükle ilgilenirken küçüğü babaanneye bırak 45dak yaptır dinlendir tekrar 45 dk daha
1ay sıkıntı çekersin sonra rahatlarsın kuzum kendini üzmeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…